Af Anders Lang Jensen

Engelske Manchester United bruger ikke ligefrem få penge, når klubben på Old Trafford skal på transfermarkedet for at forstærke spillertruppen. Nu kan flere penge gå til noget andet og lidt overraskende. Et køb af klub.

Selvom man hentede Alexis Sanchez hos ligakonkurrenterne fra Arsenal denne vinter på en ganske fri transfer, har den chilenske offensivstjerne dog fået en svimlende stor kontrakt med en helt ustyrlig ugeløn. Derudover nok også en ganske fornuftig sign on-bonus, man tit opererer med.

Den danske Superliga-klub Lyngby reddede akkurat livet, efter at klubben i sidste uge lignede fortid i dansk fodbold, og en konkurs kom truende. Men lokale investorer fik samlet penge ind til klubkassen, og dermed kører de kongeblå fra københavnsområdet videre for sæsonen.

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016

Det lugter dog af et salg af klubben, og flere store klubber i Europa kigger på Lyngby BK. Lokalavisen i Lyngby, kan nemlig nu berette om en mulig ny ejer af Lyngby Boldklub, og der er altså tale om ingen ringere end selveste Manchester United.

LÆS OGSÅ:

Klub troede de hentede stjerne: Wikipedia havde falske oplysninger!

 

Ifølge Det Grønne Område, som er en del af lokalavisen, så skal advokat Lars Borring og iværksætter Mads Byder mødes med blandt andre Manchester Uniteds administrerende direktør og klubbens ejere.

Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

I forbindelse med nye ejere af Lyngby Boldklub, har både Brighton og Aston Villa været nævnt. Nu melder United sig så også ind i det spil. Flere engelske klubber ønsker altså at købe den danske traditionsklub for blandt andet at få bedre udlejemuligheder af deres unge talenter.

Premier League-klubben Chelsea er for eksempel kendt for deres utallige unge spillere, der konstant er på leje rundt omkring i Europa. De forsvarende engelske mestre havde bl.a. et samarbejde med hollandske Vitesse om at sende talenter til det hollandske for at give dem spilletid på topplan.

LÆS OGSÅ:

WHAT?: Liverpool vil have ENDNU en Monaco-stjerne