Af Anders Lang Jensen

Sommerens forestående transfervindue bliver vildt, når de engelske topklubber lader millionerne rulle, og nye spillere skal til den engelske Premier League. Manchester United med Jose Mourinho i spidsen forventes at spendere stort i jagten på et mesterskab.

Det forventes, at den karismatiske manager vil hente en ny forsvarsspiller og midtbanespiller til truppen, men den offensive argentinske stjerne Paulo Dybala er favorit til at skifte til Manchester United i sommerens forestående transfervindue.

Voldsomt: Liverpool henter hele TO Real Madrid-profiler!

Mourinho har gjort det klart, at hans offensiv ikke skal forstærkes, men med de mange milliarder der kan bruges på nyt stjernestøv til Old Trafford, vil The Red Devils med sikkerhed forsøge at snuse til en transfer med Juventus-stjernen. Det melder avisen manchestereveningnews.

Den 24-årige stjernespiller har været flyvende for den italienske storklub igen i denne sæson, og hvis argentineren skulle ønske et skifte væk fra Torino-klubben, står en håndfuld store klubber i kø for at skrive under med Dybala heriblandt Bayern München og Manchester City.

Gigantklub henter Eriksen: Tottenham har allerede fundet afløser

Ligesom så mange andre transferemner ligner det altså, at de to Manchester-rivaler skal kæmpe om en stjernespiller. Tidligere på måneden blev brasilianske Neymar også rygtet mod Manchester, hvor begge stenrige klubber skulle være klar med milliarder for at sikre sig stjernen.

Tidligere var spanske FC Barcelona meldt interesserede i den argentinske stjerne, men med de seneste kæmpehandler spanierne har lavet, ligner Dybala ikke længere et emne i Spanien, ligesom Real Madrid heller ikke umiddelbart har følehornene ude efter Juve-stjernen.

Netop bekræftet: Brøndby henter landsholdsangriber