Den er endelig her. VM i 2018. Slutrunden er endelig her. Vi glæder os – torsdag går det løs og vi kan næste ikke vente. Der er 32 nationer med og der skal findes én vinder. Én vinder – det næsten ikke til at tro, for hvem bliver det? Ingen kan forudsige noget, men vi vil alligevel forsøge at give dig fodboldspillerens bud på, hvilke nationer, der kommer til at klare sig bedst.

Tidligere har vi skrevet om de dårligste 16 lande, lige her. Derudover har vi også lavet grundige analyser af de hold, der ligger lige midten. Det er landene, der hverken kommer til at overraske eller tabe med tenniscifre. Det kan du læse om her.

Og nu er det altså toppens tur. Vi skal have fundet ud af, hvilken nation, der vinder VM. Vi har syv lande tilbage og de bliver nu placeret på en rangliste. Glæd dig! Velkommen VM i 2018.

7. Argentina

Uden Lionel Messi fristes man til at sige, at Argentina havde været meget længere nede på listen end bare syvendepladsen. Sidste år var han hovedaktøren bag lands placering som nummer to – og måske er han endnu mere motiveret i år. Det er nemlig formentlig hans sidste slutrunde på topniveau – og han har aldrig vundet den, så han kan gøre trofæskabet komplet med et VM i 2018 trofæ.

Messi med den gyldne støvle

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Udover Messi har det sydamerikanske dog også andre gode spillere, som Angel Di Maria og Gonzalo Higuan. Formår de at arbejde sammen alle sammen, så kan Argentina godt gøre det bedre end syvendepladsen, men vi tvivler.

6. Portugal

Over for Messi, der står selvfølgelig Cristiano Ronaldo, og ligesom de to står overfor hinanden i klubregi, så gør de det også på landsholdet og på denne liste. Ligesom med Argentina, så er Portugal båret af deres helt store stjerne, Cristiano Ronaldo. Han kommer med selvtillid eftersom han vandt EM forrige sommer og med det defensive udgangspunkt, som Portugals opstilling 4-4-2 mange gange har, så tror vi på, at Portugal lukker få mål ind. Og så scorer Ronaldo lige en enkelt og to. Og det får dem så som minimum til kvartfinalen.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side