I vores serie af indlæg, hvor vi kigger på alle VM trøjerne er turen nu kommet til gruppe C. Denne gruppe må siges at være en af de mest åbne og uforudsigelige grupper ved VM. Gruppe C består af: Colombia, Grækenland, Elfenbenskysten og Japan. Fire hold som lige umiddelbart er meget lige og det er meget svært at udpege en favorit blandt dem. Det er nok ikke her VM vinderen skal findes, men der vil helt sikkert blive hård kamp om 1.- og 2. pladsen i gruppen. Fokus i den her serie af indlæg, er jo på trøjerne og det er også det vi vil gå videre med herunder.

Colombia

Det første hold på dagsordenen er Colombia. Colombia har ikke nogle kæmpe store fodbold traditioner, men de har alligevel formået at etablere sig som et af de stærkere hold i Sydamerika. De er dog ramt af et alvorligt handicap til dette års VM, da deres største stjerne, Radamel Falcao er skadet og han bliver ikke klar til VM. Udover Radamel Falcao rådet Colombia dog over en anden Monaco stjerne, nemlig stortalentet James Rodriguez, som man forventer sig meget af til VM. Colombia stiller dog med et ungt og talentfuldt hold, som man kan forvente at se noget spændende fodbold fra. Colombias trøjer bliver lavet af Adidas og deres hjemmebanetrøje er gul med mørkeblå streger som går diagonalt ned over maven. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts samt strømper som er hvide, mørkeblå og gule. Udebanetrøjen er rød med mørkeblå og hvide detaljer og med til den er der, mørkeblå shorts og røde strømper.

Hvis du holder med Colombia eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Grækenland

Grækenland er nok ikke det landshold, der er kendt for at spille det bedste fodbold. De spiller lidt tilbageholdene og med en meget stærk og solid defensiv. Dette førte dog i 2004 til deres hidtil største triumf, da de meget overraskende vandt EM i Portugal. Det bliver nok ikke til en VM sejr i år, men Grækenland er seriøse bejlere til gruppe C’s første- og andenplads. Til VM stiller de op i et par klassiske trøjer, som følger farverne på deres flag. Hjemmebanetrøjen er hvid med blå detaljer. Hertil er der hvide shorts og hvide strømper, som ligeledes er med blå detaljer. Udebanetrøjen er lige omvendt hjemmebanetrøjen. Den er blå med hvide detaljer og shorts og strømper dertil, er også blå med hvide detaljer. Alt i alt nogle meget klassiske og stilfulde trøjer, som vi vil se Grækenland optræde i ved VM i Brasilien.

Hvis du holder med Grækenland eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Elfenbenskysten

Det tredje hold i gruppe C er fra Afrika, det er nemlig Elfenbenskysten. Elfenbenskysten er altid et giftigt hold at møde til en slutrunde, da de vil gøre alt for at vinde og for at få en plads i ottendedelsfinalen. De råder over en række meget rutinerede spillere bl.a., Didier Drogba, der blandt andet er kendt for sin tid i Chelsea trøje, Kolo Toure og Yaya Toure og det er kombineret med en række unge talenter, som er med til at give et stærkt hold. Elfenbenskystens trøjer til VM er meget traditionelle. Hjemmebanetrøjen er orange med hvidt navn, nummer og Puma mærke og så sidder den meget tæt. Til hjemmebanetrøjen er der orange shorts og orange strømper. Udebanetrøjen er grøn med hvidt navn, nummer og Puma mærke og så sidder den ligesom hjemmebanetrøjen meget tæt. Til udebanetrøjen er der grønne shorts og grønne strømper.

Hvis du holder med Elfenbenskysten eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Japan

Det sidste hold i gruppe C er fra Asien, det er nemlig Japan. Japan er blevet kendt for at spille noget meget livligt og friskt fodbold. Deres spillere kendt for at kunne løbe solen sort, de fortsætter i alle 90 minutter lige meget hvad. De har flere gange været med til at drille nogle af de store hold og de er også en af favoritterne til at tage første- eller andenpladsen i gruppe C. Japan stiller op i et par friske trøjer til VM i Brasilien. Hjemmebanetrøjen er i en lilla nuance, med hvide og røde detaljer. Til hjemmebanetrøjen er der shorts og strømper i de samme farver. Udebanetrøjen er i en skarp neon gul farve med blå og røde detaljer, det samme er shorts og strømper til den.

Hvis du holder med Japan eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.