I vores serie af indlæg, hvor vi kigger på alle VM trøjerne, er turen nu kommet til gruppe D. Denne gruppe er muligvis den mest spændende ved VM. Gruppe D kunne meget vel ligne en dødensgruppe til dette års VM i Brasilien. Gruppe D består af: England, Italien, Uruguay og Costa Rica. Der er altså tre store hold, som forventes at komme langt i turneringen og kun to af dem kan gå videre. Costa Rica ligner lidt et sikkert bud på en 4. plads i denne gruppe, men de har gennem kvalifikationen vist, at de kan spille noget godt fodbold, og hvem ved – måske kan de drille nogle af de store drenge i gruppe D.

England

 

Det første hold vi kigger på i gruppe D, er England. England har ved de sidste mange slutrunder haft det svært og de er igen i år under et kolossalt pres fra de engelske fans og medier, som forventer en god præstation. England har kun vundet VM en gang og det var helt tilbage i 1966 på hjemmebane. De engelske fans og medier forventer, at England kan kæmpe med om titlen, men de seneste mange år har Englands onde ånd været straffesparkskonkurrencerne.

Hvis vi kigger på Englands trøjer til VM, så må man sige at de er enkle og klassiske. Hjemmebanetrøjen er helt hvid, med et blåt Nike mærke, Englands logo og spillertryk som de eneste detaljer på trøjen. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts og hvide strømper. Udebanetrøjen kommer i en flot rød farve, med et hvidt Nike mærke, Englands logo og spillertryk som de eneste detaljer på trøjen. Til udebanetrøjen er der blå shorts og røde strømper.

Hvis du holder med England eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Italien

Det andet hold i gruppe D er Italien. Italien er sammen med Brasilien det hold der har vundet VM flest gange, nemlig 5 gange. Seneste triumf for italienerne var i Tyskland i 2006, hvor de slog Frankring i VM finalen. Italien kommer til VM med et stærkt hold, som meget gerne vil have den 6. VM titel, så Italien bliver det mest vindende hold i VM’s historie. Italien kommer til VM i et par lækre landsholdstrøjer fra Puma.

Hjemmebanetrøjen er i den klassiske blå farve med hvide detaljer og dertil har den fået en polo udskæring med en lille krave. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts samt hvide og blå strømper. Italiens udebanetrøje er hvid med tynde blå streger, som går ned langs trøjen. Til udebanetrøjen er der blå shorts samt blå og hvide strømper.

Hvis du holder med Italien eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Uruguay

Det næste hold er et af de hold, som kan blive en af VM’s store overraskelser. Uruguay har et stærkt hold, som er ført an af deres stærke angrebsduo, Luis Suarez og Edinson Cavani. Specielt Luis Suarez skal fortsætte hans fantastiske form fra Premier League, hvis Uruguay skal have en chance for at gå videre fra gruppe D. Uruguay stiller op i en lyseblå hjemmebanetrøje med hvide detaljer. Til hjemmebanetrøjen er der sorte shorts og lyseblå strømper med hvide detaljer.

Uruguays udebanetrøje er modsat hjemmebanetrøjen, hvid med lyseblå detaljer. Til udebanetrøjen er der hvide shorts og hvide strømper. Det bliver helt sikkert spændende at følge Uruguay ved VM og se om de kan drille England og Italien i gruppe D.

Hvis du holder med Uruguay eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Costa Rica

Costa Rica er den klare favorit til at tage 4. pladsen i gruppe D. Der er ikke de store forventninger til dem, så de har fordelen af at de kan gå ud og spille frit. Det spiller en omgang offensivt fodbold, med mange kreative og unge spillere. Tidligere FCK spillere Christian Bolanos er bl.a. med for Costa Rica og et af deres helt store talenter er Arsenals Joel Cambell. Costa Ricas hjemmebanetrøje er rød med blå detaljer og den er lavet af Lotto. Til hjemmebanetrøjen er der blå shorts og røde strømper. Udebanetrøjen er med det samme design som hjemmebanetrøjen, den er bare hvid med røde detaljer i stedet. Til udebanetrøjen er der hvide shorts og hvide strømper.