I vores serie af indlæg, hvor vi kigger på alle VM trøjerne, er turen nu kommet til gruppe F. i gruppe F er må Argentina siges at være de klarer favoritter til gruppens 1. plads. Argentina har godt nok haft det svært ved de seneste mange VM slutrunder, men de fleste forventer dog stadigvæk, at de kan tage 1. pladsen i gruppe F. I gruppe F finder man udover Argentina også, Bosnien-Hercegovina, Nigeria og Iran. Det forventes at Bosnien-Hercegovina og Nigeria, vil komme til at kæmpe om gruppens 2. plads.

Argentina

Argentina er en af favoritterne til at tage VM titlen i år. De har et stærkt hold, men de har ved de sidste mange VM slutrunder underpræsteret meget. Hver gang der har været VM på det sydamerikanske kontinent, har vinderen været fra Sydamerika, og det har ført til at bl.a. Argentina er stor favorit. Det er samtidigt nu eller aldrig for den helt store stjerne Lionel Messi, hvis han for alvor skal slå igennem på det argentinske landshold.

Argentina stiller til VM i Brasilien op i en klassisk hjemmebanetrøje, med hvide og lyseblå striber. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts med tre klassiske sorte Adidas striber ned langs siden, samt hvide og lyseblå strømper. Udebanetrøjen er ret fed, den er lavet i forskellige blå nuancer og med guld detaljer. Til udebanetrøjen er der blå og hvide shorts, samt blå og guld strømper. Argentina har altså allerede guld på trøjen, så er det bare spørgsmålet, om de også når helt til tops og får guldet i hænderne ved VM.

Hvis du holder med Argentina eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Bosnien-Hercegovina

Det næste hold i gruppe F er Bosnien-Hercegovina. Overraskende for mange er det, at Bosnien-Hercegovina faktisk er dem der bl.a. danskerne har størst opbakning, de har bl.a. solgt flest trøjer på Unisport.dk. Bosnien-Hercegovina er nok det hold som man forventer skal kæmpe med Nigeria om 2. pladsen i gruppe F. De har bl.a. stjerne som, Edin Dzeko normal i Manchester City trøje, Asmir Begovic i Stoke trøje og Miralem Pjanic fra Roma med til VM slutrunden i Brasilien.

Bosnien-Hercegovina stiller til VM 2014 op i et helt blåt hjemmebanesæt. Hjemmebanetrøjen er blå med hvide detaljer og det samme er shortsene og strømperne, til hjemmebanetrøjen. Udebanetrøjen er lige modsat hjemmebanetrøjen med hensyn til farverne. Den er hvid med blå detaljer og det samme er shortsene og strømperne til den.

Hvis du holder med Bosnien-Hercegovina eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Nigeria

Det tredje hold i gruppe F er Nigeria. De har et utroligt stærkt hold med stjerner, fra nogle af Europas største ligaer og klubber. Afrikanske hold er altid svære at spille imod, fordi de spiller med store fysik og fart. De forventes at skulle kæmpe med Bosnien-Hercegovina om den vigtige 2. plads, som giver adgang til ottendedelsfinalerne. Nigeria har bl.a. stjerne som, John Obi Mikel der normalt spiller med Chelsea trøje, Emmanuel Emenike fra Fenerbache og Victor Moses der til dagligt bærer en Liverpool fodboldtrøje med til VM slutrunden i Brasilien.

Til VM i Brasilien stiller Nigeria op i en grøn hjemmebanetrøje, som egentlig både er mørkegrøn og lysegrøn. Til den er der grønne shorts og grønne strømper. Udebanetrøjen er hvid med grønne detaljer og det samme er shortsene og strømperne dertil.

Hvis du holder med Nigeria eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Iran

Det sidste hold i gruppe F er nok også det hold, man må forvente tager gruppen 4. plads. Det er Iran, som blot deltager i deres fjerde VM slutrunde. De vil formentlig gøre alt for at stjæle point fra nogle af de store hold i gruppen, men det vil formentlig også blive meget svært for dem.

Til VM i Brasilien stiller Iran op i en hvid hjemmebanetrøje med grønne og røde detaljer. Til den er der hvide shorts samt hvide og grønne strømper. Udebanetrøjen er rød med grønne detaljer. Til den er der røde shorts samt røde, grønne og hvide strømper. Fælles for både hjemme- og udebanetrøjen er at de begge to har et print med en stor leopard på maven af trøjen.