Lionel_Messi_Player_of_the_Year_2011Rygterne om Lionel Messi vil i disse dage ingen ende tage. Han skulle angiveligt være m
eget utilfreds med situationen i FC Barcelona og særligt træner, Luis Enrique. Fornyligt sad Messi på bænken i FC Barcelonas 1-0 nederlag til Real Sociadad. Dagen efter dukkede Messi aldrig op til træning og det satte for alvor gang i rygterne omkring et skifte væk fra Barcelona og at den store argentinske stjerne kunne finde på at lægge sin Barcelona trøje på hylden.

Engelske Chelsea virker i øjeblikket til, at være den mest seriøse bejler til Messi. De er klar til, at udløse hans frikøbsklausul, der lyder på hele 1,8 milliarder kroner. Chelsea skulle yderligere være klar til, at tilbyde Messi en 6 årig aftale med en løn på samme niveau som den han får i FC Barcelona.

Hvis Chelsea udløser frikøbsklausulen, så er skiftet i Messis hænder. Hvis han ønsker at forlade Barcelona, så kan de intet stille op. En ting er helt sikkert – Lionel Messi har aldrig været så tæt på et skifte væk fra FC Barcelona, som han er lige nu. Kunne du forestille dig at Messi skulle spille i en Chelsea trøje?

Hent Messi facts gratis her

pil op

Vidste du at…

At fodboldspilleren er meget mere end breaking news? Her kan du også finde spændende oversigter over lønninger som Ronaldos løn, Neymars Løn, Zlatans løn og Messis løn.