I vores serie af indlæg, hvor vi kigger på alle VM trøjerne, er turen nu kommet til gruppe G. Tyskland er de klare favoritter til 1. pladsen i gruppe G. I gruppe G finder vi udover Tyskland også: Portugal, Ghana og USA: Alt i alt har vi fire meget spændende hold med i gruppen, hvor det forventes at Portugal tager gruppens 2. plads. Intet er dog sikkert ved et VM og der vil helt sikkert være kamp til det sidste om de to øverste pladser i gruppen, som giver adgang til ottendedelsfinalerne. Udover fire stærke fodboldhold, finder vi i gruppe G også nogle af VM’s fedeste trøjer. Lige netop trøjerne, vil vi nu tage et nærmere kig på.

Tyskland

Tyskland må siges at være de absolutte favoritter til 1. pladsen i gruppe G. Tyskland kommer til VM med en utrolig stærk trup, som rummer mange stjerner og massere af ungt talent. Tyskland har ved de seneste VM slutrunder opnået gode resultater, de fik bl.a. bronze i 2010 til VM i Sydafrika. De har dog fokuseret meget på talentudvikling og af den grund af de haft svært ved at tage det sidste skridt op på toppen af trofæskamlen. De unge stjerner er nu modnet og Tyskland ligner et hold, der er klar til at kæmpe med om VM guldet i år.

Tyskland stiller til VM op i et par friske og nytænkende trøjer. Hjemmebanetrøjen er som sædvanlig hvid, men i modsætning til mange af de andre lande, så har Tyskland fået tilføjet lidt nyt til hjemmebanetrøjen. Henover trøjens bryst er der en bred streg i forskellige røde nuancer, den minder mest af alt om en pil. Den er med til at give hjemmebanetrøjen et friskt og nyt look. Udover den røde pil på brystet er de forskellige sorte detaljer, bl.a. de klassiske Adidas striber. Til hjemmebanetrøjen er der shorts og strømper i de samme farver som selve trøjen. Udebanetrøjen har også fået et helt nyt design. Den er til VM i Brasilien lavet med røde og sorte striber, som går på tværs af trøjen. Til udebanetrøjen er der er der shorts og strømper, i en sort/grå farve, med røde og hvide detaljer.

Hvis du holder med Tyskland eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Portugal

Portugal er det næste hold i gruppe G. De fleste forventer at det bliver Portugal, som snupper gruppens 2. plads og går videre til ottendedelsfinalerne. Portugal har dog ikke VM’s stærkeste hold og der er således stor forskel på kvaliteten på spillerne i deres trup. Det store ansvar og pres ligger uden tvivl på verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Han skal i stor grad bære holdet frem og det er ham der kommer til at afgøre, hvor langt de når ved dette års VM.

Portugal stiller til VM op i to trøjer, som er klassiske i farverne, men begge sæt er dog blevet ændret lidt. Hjemmebanetrøjen er stadigvæk i en klassisk bordeaux rød farve, men den har denne gang også fået tilføjet en lysere nuance. De to farver løber sammen i striber ned over trøjen og det giver trøjen et utroligt fedt look. Udebanetrøjen er lidt en modsætning til den lidt vilde hjemmebanetrøje. Til hjemmebanetrøjen er der bordeaux shorts og strømper. Udebanetrøjen er klassisk og utrolig stilren. Den er hvid med blå detaljer og Nike har formået at skabe et rigtig fedt og enkelt design til trøjen. Til Portugals udebanetrøje er der blå shorts og hvide strømper.

Hvis du holder med Portugal eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Ghana

Det næste hold er gruppe G’s afrikanske hold. Det er Ghana, som bl.a. havde stor success ved VM slutrunden i 2010, hvor de nåede helt frem til kvartfinalen, hvor de så tabte til Uruguay. Ghana har et spændende hold, men de vil helt sikkert få det svært i gruppe G. De skal kæmpe for at stjæle point fra de store hold. Hvis de kan gøre det, kan det være en mulighed for at de kan indtage gruppens 2. plads og gå videre til ottendedelsfinalerne.

Ghana stiller til VM op i en hjemmebanetrøje, der er meget klassisk og minimalistisk i sit udtryk. Den er hvid med sorte detaljer og så er der lidt multifarvet print i nakken og på ærmerne. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts og hvide strømper. Udebanetrøjen minder meget om den Cameroun stiller op i til dette års VM i Brasilien. Den er rød med afrikansk inspireret print på trøjen, så ledes at printet ligger i selv trøjen og altså har samme farve som resten af trøjen. Detaljerne på trøjen er gule og til udebanetrøjen er der røde shorts og strømper.

USA

Det sidste hold i gruppe G er USA. Man forventer at USA kommer til at kæmpe med Ghana og Portugal om gruppens 2. plads. Fodbolden er begyndt at vinde frem i USA og det har ført til at der er større opbakning til landsholdet end nogensinde. USA har et udmærket hold, som bl.a. rummer nogle unge talenter og stjernerne: Clint Dempsey, Jozy Altidore og Tim Howard.

USA stiller til VM op i en klassisk og enkel hjemmebanetrøje. Det er en hvid trøje med røde og blå detaljer, som har fået et polo design med den klassiske krave. Til hjemmebanetrøjen er der shorts og strømper i samme farver som selve trøjen. Udebanetrøjen er lavet i flagets farver. Den øverste del af trøjen er blå og den bliver efterfulgt af en hvid stribe henover bryster og så er hele den nederste del af trøjen rød. Til udebanetrøjen er der røde shorts og strømper.

Hvis du holder med USA eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Update: Nu hvor VM er overstået kan du også se Premier League trøjer her.