Som de fleste er bekendte med, spillede Premier League-holdene en midtugekamp i går, eller også skal de spille en i dag. Det er tilfældet for London-klubben Arsenal, der i aften skal ud i et vaskeægte London-derby mod Tottenham, som også bare kaldes Spurs. Kampen er ikke en turneringskamp, for den ene af de engelske pokalturneringer, Capital One Cup, skal nemlig skydes i gang. Det er Premier League-holdenes første kamp, mens de lavere rangerende engelske klubber skal forsøge at komme videre fra tredje runde.

Læs også: Neymar afslører hvilken landsmand der snart tilslutter ham i Barca

Stjerne-angriber får at vide at han får konkurrence

Forud for aftenens kamp mellem førnævnte Arsenal og Tottenham, har Arsenal-manageren, Arsene Wenger, været ude i pressen og fortælle om klubbens angriber Olivier Giroud. Angriberen forventes at starte inde på White Hart Lane i aften, på trods af, at fansene har udvist mistillid til den 28-årige franskmand. Han sagde følgende på et pressemøde i går:

“Olivier Giroud er naturligvis i konkurrence med Walcott (Theo Walcott, red.) omkring angriberpladsen, og derfor er det naturligt, at de vil spørge, når de er på bænken: Hvorfor spillede jeg ikke?”

Der er altså med andre ord lagt op til en hæfte duel om frontangriberpladsen mellem Olivier Giroud og Theo Walcott.

Læs også: Yaya Toure: Jeg føler mig som en 20-årig

Overraskende roser til angriberen også

På den anden side roser den 65-årige franske manager Giroud, som han købte i den franske klub, Montpellier i sommeren 2012.

“Han er en meget stærk mand, og med ryggen mod muren, reagerer og klarer Giroud sig altid. De to fyre supplerer de hinanden godt.”

Med denne udtalelse kan man også forvente, at Giroud og Walcott bliver brugt på samme tid, hvilket lige nu, ifølge Arsenals hjemmeside, er tilfældet forud for aftenens kamp mod Tottenham, der har lagt en foreløbig startopstilling op på internettet.