Arsene Wenger har afsløret, at hans størst fejl i sin manager karriere var at blive så lang tid som han gjorde i den samme klub. 

I et er langt interview med the RTL og football.london har franskmanden diskuteret forskellige ting inden for og uden for fodbolden . En af de ting han slog fast var dog også en af de mest overraskende.

Da han blev spurgt om sin største fejl i karrieren grinende den 68-årige manager og sagde følgende:

” Måske at blive i den samme klub i 22 år. Jeg er en, der godt kan lide at flytte rundt en masse. Men jeg kan også godt lide en udfordring. Jeg har været min egen fange nogle gange. ” slog franskmanden fast.

Det blev som sagt til hele 22 år i London klubben, men i sommers sagde han altså stop. Han slår fast, at han ikke er gået på pension og har dermed åbnet muligheden for at træne en anden klub i fremtiden – men nok ikke i Premier League i England.

Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Wenger forklarede, hvorfor Arsenals ubesejrede sæson i 03/04 har betyder så meget for ham: ” Den bedste manager er en, der får det bedste  ud af sin trup. Fra et kollektivt synspunkt og ud fra resultater i sidste ende.

Wenger lægger meget i at være ubesejret

Wenger fortsatte: “Den bedste coach er nødvendigvis ikke altid den, der vinder titlen. Nej. Man kan ikke måle det på den måde. Man kan ikke måle en træner og man kan ikke måle om han har fået det fulde u d af sin trup. Det er derfor min ultimative målsætning var at vinde titlen som ubesejret. ”

I den lidt mere sjove ende blev Wenger spurgt om, hvem han gerne ville tilbringe en aften med. Han svarede, at han helst ville tilbringe tid i Moses ‘  selskab. Altså ham den kristne figur fra Biblen.