The Hammers er på markedet, og søger efter sigende efter en angriber, der kan score mål, og har sendt en række af deres talentspejdere til Sydamerika for at overvågen en angriber fra Argentina.

Racing Clubs Gustavo Bou kæmper om bolden mod Boca Juniors' Manuel Insaurralde. Foto: Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images

Racing Clubs Gustavo Bou kæmper om bolden mod Boca Juniors’ Manuel Insaurralde. Foto: Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images

Der er tale om 26-årige Gustavo Buo, som for alvor er en herre, der er eftertragtet.

Han er nu én af de mest frygtede, berygtede og berømte angribere i Sydamerika siden han valgte at skifte til den argentinske klub Racing Club, hvor han har scoret vanvittigt imponerende 46 mål i 50 ligakampe.

West Ham har adskillige gange sendt talentspejdere til det argentinske, hvor de har fået at vide, at de skal finde ud af, hvorvidt det vil give mening at bringe Bou til den østlige del af London.

Spørger man den engelske avis Daily Mirror, så har Bous talent på de regelmæssige ture til Sydamerika skinnet så tydeligt igennem, at West Ham nu er villige til at smide i nærheden af 100 millioner efter ham.

Hammers står også i den heldige situation, at Gustavo Bou har fået accept fra Racing Club om at skifte til en større klub, efter at den argentinske klub i februar måned afviste et stort skifte fra Beijing Buouan.

Læs også: Serie A-klub fyrer deres træner – 7. gang i denne sæson