Nogen ville måske mene, at Zinedine Zidane er en jubeloptimist. Der har i hvert fald ikke været ret meget at juble over for Real Madrid på banen i denne sæson. Zidane erkender da også, at situationen i Madrid ikke er alt for god lige nu. Dog er han overbevist om, at holdet kan opnå store resultater med ham i spidsen.

(Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images)

Der er ikke meget spænding tilbage i La Liga. FC Barcelona ser ud til at være stukket af fra de nærmeste konkurrenter. I midtugen blev ondt så værre. Her tog man hjemme på Santiago Bernabéu imod underdoggen Leganes i returkampen i Copa del Rey. Kongeklubben blev dog sendt ud af turneringen, da Leganes vandt med 2-1.

Læs også: Vildt: FCK kan score kassen, hvis Nicolai Jørgensen skifter til Premier League

Det har altså gået bedre for Real Madrid. Det er kender Real Madrid-træner Zinedine Zidane også. Han opgiver dog ikke drømmen om at vinde Champions League i denne sæson.

Zidane: – Vi kan vinde Champions League!

”I fodboldverdenen er der både op- og nedture. Min opgave er lige nu at vende om på den nuværende situation i klubben. Jeg føler mig stærk nok til at kunne gøre det, fortæller franskmanden i følge fodboldmediet, football-espana.net. Den spanske træner fortsætter:

”Vi kan vinde Champions League. Vi vil gøre alt for at opnå dette. Jeg forsøger at bevare troen på tingene samt at forbedre mig personligt som træner.

Zidane fortæller endvidere, at krisesituationen skal løses ved hjælp af hårdt arbejde samt at finde tilbage til de gamle dyder, hvor det fortsat lykkedes for Madrid-holdet at konkurrere med de allerbedste klubber i Spanien.

Læs også: Manchester City vil smadre sin egen rekord: Køber La Liga-stjerne for 480.000.000 kroner

Næste opgave for Real Madrid og Zinedine Zidane er i dag, når de 16.15 møder Valencia på førnævntes hjemmebane, Mestalla.

Læs også: Klopps geniale kommentar: Derfor gider jeg ikke spille klokken 12!