Igår mødtes Norge og Sverige i en testkamp, som opvarmning til de kommende EM-kvalifikationskampe. Kampen endte 0-0 og det var da heller ikke spillet, der var i fokus før, under og efter kampen. De primære fokus var naturligvis på den svenske verdenstjerne, Zlatan Ibrahimovic og den potentielt kommende, norske verdensstjerne, Martin Ødegaard.

“Ødegaard skal blive en mand”

Efter kampen blev Zlatan nemlig interviewet og her havde han en række gode råd til netop Ødegaard. Zlatan mener at Ødegaard skal tage at blive en mand og give lidt slip på hans far. Han skal ikke lade sig styre så meget af hans far, for så når han ifølge Zlatan aldrig sit fulde potentiale.

Det er ikke nemt at sige, men hans far styre simpelthen alt. For det første så skal han blive en mand og give slip på hans far.” – Sagde Zlatan med et stort smil på læben efter kampen.

Læs også: Sådan lavede Ødegaard historie i Real Madrid i hans første optræden.

Zlatan henviser nok til det faktum, at Ødegaards far har fået indarbejdet i kontrakten med Real Madrid, at han SKAL træne med førsteholdet et bestemt antal gange om ugen. Det faktum er Ødegaards far meget opmærksom på også selvom det faktisk ikke nødvendigvis er det bedste for Ødegaards udvikling. Han ville med stor sandsynlighed få mere ud af, at træne fast med Real Castilla, som også er hans faste holdkammerater.

Der var også lidt ros til Ødegaard fra Zlatan

Det var dog ikke kun hårde ord som Zlatan kom med efter kampen. Han havde også en del ros til Ødegaard:OSLO, NORWAY - JUNE 08: Zlatan Ibrahimovic of Sweden during training/ heating before the International Friendly match between Norway and Sweden at Ullevaal Stadion on June 8, 2015 in Oslo, Norway. (Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

“Han gjorde det rigtigt godt og spillede meget direkte fremad, og mistede næsten ingen bolde. Han har mange år foran sig til at blive endnu bedre. Det er godt at han allerede spillere fast for hans land. Sådan udtalte Zlatan til Aftonbladet efter kampen i Norge.

Zlatan blev til sidst spurgt om Real Madrid var det rigtige valg for Ødegaard, når nu andre storklubber som FC Barcelona, Arsenal, Liverpool og Manchester United stod klar og her svarede han køligt: “Vi får at se.” 

Læs også: Ødegaard viser at han endnu ikke er klar til at spille for Real Madrid.

 På næste side kan du se Zlatan merchandice og bøger: