Den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, fortæller om hvordan det var at spille sammen med Ronaldinho, hos AC Milan. Zlatan mener samtidig at Ronaldinho’s historie er mere spændende end Cristiano Ronaldo’s.

Af Lasse D. Drescher

Zlatan Ibrahimovic blev spurgt i et interview med Goal, hvad forskellen på Cristiano Ronaldo og Ronaldinho er, og den svenske superstjerne er klar i tonen.

(Photo by David Cannon/Getty Images)

(Photo by David Cannon/Getty Images)

Zlatan mener at Cristiano Ronaldo er gået efter brasilianske Ronaldo, og derfor gået i hans fodspor også fordi de har det samme navn.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til ESPN Brazil:

“Den rigtige Ronaldo er den bedste, og nu er Cristiano bare gået i hans fodspor, og derfor er det specielt men ikke ligeså specielt og fantastisk som Ronaldinho og hans historie er.

Jeg spillede sammen med Ronaldinho i AC Milan, men det var selvfølgelig ikke der hvor hans karriere peakede. Men jeg elskede at spille på hold med ham, han er et kæmpe ikon. At se ham løbe rundt og drible, med det karakteristiske hår var fantastisk.

Ronaldinho kunne få modstanderne til at ligne små børn, som forsøger at fange bolden, hvis det er han har lyst. Det kan Cristiano Ronaldo ikke gøre på samme måde, det er noget helt specielt som Ronaldinho kunne.”

 

Læs også: Tidligere Manchester United-angriber rygtes til Chelsea