Zlatan Ibrahimovic er en af de bedste fodboldspillere nogensinde. Zlatan er altid garant for massere af mål og skarpe kommentarer. Han er en smule arrogant, men mest på den fede måde. Zlatan har tidligere været rygtet væk fra PSG og nu tyder noget på, at han muligvis kan havne i Premier League.

Det har før været fremme, at Zlatan i sin tid afviste Arsenal, som ellers havde haft ham til prøvetræning i klubben. Zlatan er i nu blevet 33 år gammel og ifølge flere engelske medier, så er Arsenal stadigvæk interesserede i at hente ham. PSG er klar til at lade ham gå billigt, hvis de kan erstatte ham med Alexandre Lacazette fra Lyon og denne situation vil Arsenal og Liverpool udnytte.

Zlatan kan hentes for 100 millioner kroner

PARIS, FRANCE - MAY 30: Zlatan Ibrahimovic of PSG celebrates the victory after the French Cup Final between Paris Saint-Germain (PSG) and AJ Auxerre at Stade de France on May 30, 2015 in Saint-Denis nearby Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

100 millioner for Zlatan ville være noget af et scoop!

Prisen på Zlatan skulle angiveligt være sat på cirka 100 millioner kroner, hvilket ikke virker som specielt meget for en spiller af hans kaliber. Han er godt nok blevet 33 år gammel, men der kan sagtens være 2-3 gode sæsoner tilbage i ham.

Zlatan har tidligere udtalt at han muligvis stopper karrieren efter hans tid i PSG, men skulle der komme et tilbud fra en Premier League klub, så var det måske noget, som kunne få ham til at fortsætte.

Det er ikke fordi Liverpool og Arsenal mangler angribere. Liverpool har netop hentet Danny Ings og Arsenal har i forvejen Olivier Giroud og Danny Welbeck. De to klubber har dog i den seneste tid været på jagt efter en kampafgørende angriber, som kan score +20 mål i sæsonen og det kan Zlatan. Zlatan har scoret +20 mål i alle hans tre sæsoner i PSG og han er altid garant for mål.

Angribere og i særdeleshed angribere, der kan score mål og er ikke billigt og derfor kun 100 millioner været noget af et scoop for den klub, der henter Zlatan.

Læs også: Officelt: Liverpool henter Danny Ings

 På næste side kan du se Zlatan merchandice og bøger: