Alexander Zorniger blev mandag fyret i Brøndby. På et pressemøde sagde han farvel til spillere, trænere og sågar også pressen. Sidstnævnte gav han sågar hånd til.

AF: EMIL PLOVGAARD

Pressemøde med Brøndby IFs nye træner Alexander Zorniger på Brøndby Stadion mandag d. 13. juni 2016. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2016). OBS: Dette er et arkivfoto

Den tyske cheftræner viste format af stor kaliber, da han takkede alle folk i og omkring Vestegnsklubben. Afslutningsvis rundede han af med at give hånden til alle de fremmødte pressefolk.

Zorniger sagde tak til alle. Men der var én person fra pressen, som den tyske cheftræner ikke ville sige tak til.

”Jeg vil gerne sige tak til pressen. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem – lige med undtagelse af Stig Tøfting i går. Jeg synes, man skal have respekt for hinanden,” fortalte Zorniger under pressemødet.

LÆS OGSÅ: AV: Chelseas førstehold kunne ikke vinde over klubbens ungdomshold!

Udtalelserne kommer, efter at Stig Tøfting var skarp i sin kritik af tyskeren i gårsdagens afsnit af ’Onside’. Den tidligere landsholdsspiller stillede flere spørgsmålstegn ved holdets defensiv og opdækningen.

Alexander Zorniger har stået i spidsen for Brøndby IF for foreløbigt sidste gang. Hans sidste kamp i denne omgang resulterede i et nederlag på 1-2 til Esbjerg FB.

Nederlaget betyder, at Brøndby må se sig overhalet af netop Esbjerg, og i skrivende stund, indtager de fjerdepladsen i tabellen.

LÆS OGSÅ: Robben: Anfield er simpelthen bare det værste stadion i verden