Omkring et halvt år er gået siden første kamp, i de europæiske fodboldligaer, blev fløjtet i gang, og derfor er det tid til at gøre status over første halvdel af sæsonen.

Hvem har været gode? Hvem  har været dårlige? Hvem skal sælges og hvem skal købe og hvem har overrasket mest?

I denne artikel får I de største 10 overraskelser indtil videre, leveret med inspiration fra mediet sportskeeda.com.

10 – Hatem Ben Arfa – OGC Nice

haten

Hatem Ben Arfa skiftede til OGC Nice i januar måned, men måtte ikke spille for klubben, fordi han tidligere i samme sæson, havde spillet for to andre klubber. Han har altså måtte vente seks måneder med at bevise sit værd, men så er han godt nok også kommet i gang. Franskmanden er flyvende og intet ser ud til at kunne stoppe ham.

9 – Eder – Sampdoria

GENOA, ITALY - OCTOBER 25: Eder Citadin Martins (R) of UC Sampdoria celebrates his goal during the Serie A match between UC Sampdoria and Hellas Verona FC at Stadio Luigi Ferraris on October 25, 2015 in Genoa, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Eder har været i Samdoria siden 2012, men af en eller anden grund, er han først begyndt at slå igennem nu. 9 mål indtil videre gør ham til den mest scorende spiller i Serie A og det har klubben nydt godt af, der lige nu ligger nummer 10.

 

8 – Marcelo – Real Madrid

mar

Det er svært som venstreback rigtig at gøre sig bemærket. Angribere har det i hvert fald nemmere, men det er Marcelo tilsyneladende ligeglad med. Brasilianeren med det store hård er eminent god på alle spillet facetter og ifølge flere statistikbureauer, som f.eks WhoScored, er Real Madrid-spilleren lige nu verdens bedste.