7 – Riyad Mahrez – Leicester City

mah

Hele syv ligamål fra Riyad Mahrezs støvler er det blevet til. Fløjspilleren har overrasket modstandere, holdkammerater, trænere og måske også sig selv, for hvem havde nogensinde set den komme. Vi bragte tidligere denne nyhed: Chok: Barcelona vil hente Pedro-erstatning i bundklub i Premier Leauge. Den fortæller vel meget godt om Leicester City-spillerens seks måneder i Premier League.

6 – Iago Aspas – Celta Vigo

SAN SEBASTIAN, SPAIN - OCTOBER 31: Iago Aspas of Celta de Vigo celebrates after scoring during the La Liga match between Real Sociedad de Futbol and Celta de Vigo de Futbol at Estadio Anoeta on October 31, 2015 in San Sebastian, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Efter, at Iago Aspas blev en kæmpe fiasko i Liverpool, røg spanieren tilbage til der, hvor det hele begyndte; Celta Vigo. Her har angriberen genfundet spilleglæden og formen, hvilket også er det, der giver ham pladsen på denne liste. I 11 kampe har Aspas nettet 6 gange og lagt op til en enkelt.

 

5 – Sergi Roberto – Barcelona

sergi

På grund af svingende præstationer og skader, har det unge La Masia-talent, Sergi Roberto, fået chancen på førsteholdet. Det udnyttede han til fulde og er lige nu mere eller mindre fast mand i den catalanske storklub. Om det gode spil fortsætter er svært at vide, men en ting er helt sikkert. Roberto går en stor fremtid i møde.