Chelsea hentede på transfervinduets sidste dag senegalesiske Papy Djilobodji, som er tænkt som en forstærkning til forsvaret, men for mange er dette et panikkøb som ikke rigtig giver mening. London-klubben betalte Nantes i omegnen af 40 millioner kroner for 26-årige Djilobodji og gav ham samtidig en fire-årig kontrakt. Hele sommeren prøvede Chelsea-manager Jose Mourinho at få Everton-forsvarer John Stones til Stamford Bridge, men Everton nægtede af sælge deres unge englænder.

En anden handel som også blev foretaget på vinduets sidste dag er købet af Anthony Martial, som også kommer fra den franske Ligue 1.

Manchester United købte 19-årige Anthony Martial fra Monaco på sidstedagen for omkring 330 millioner med forbehold for at betale det dobbelte til den franske klub, såfremt angriberen lever op til de klausuler, der er beskrevet i kontrakten.

Læs nedenfor fire ting om hver af de to spillere, som kommer fra Ligue 1 og som skal til at spille i verdens hårdeste liga, Premier League.

1. Djilobodji: Solidt forsvarsspil

Papy Djilobodji etablerede sig for alvor som en af Ligue 1s bedste forsvarsspillere i sidste sæson, da han leverede helt eminent forsvarsspil for midter- og tidligere danskerklub, Nantes FC. Den senegalesiske midterforsvarer var den spiller med fjerde flest clearinger per kamp, nemlig 8,3, samtidig med en top ti placering på listen for Ligue 1s spillere med flest bolderobringer, her 3,3 gennemsnitligt per kamp.

Læs også: Manchester United udsat for mobning efter ydmygende nederlag

Martial: Få mål

Martial formåede kun at score otte mål i Ligue 1 sidste sæson og det lyder umiddelbart ikke af meget for en angriber i en top 5-klub. Der kan dog argumenteres for, at Martial havde en glimrende sæson i sidste sæson, fordi han blev den mest scorende teenager i Europas fem største ligaer. Selvom dette er en imponerede titel at rende rundt med som 19-årig, koster hver af Martials Ligue 1-mål sidste sæson, United svimlende 40 millioner kroner, og så kan man begynde at diskutere om franske Martial er pengene værd.

Læs også: Nej nej nej! Se det ufattelige selvmål