Kvindefodbold får ikke særlig meget opmærksomhed, da det primært er herrefodbold, som bliver overværet af langt størstedelen af fodboldfans verden over. Kvindefodbold kom lidt på tale, da det blev afsløret, at man kunne spille med kvindelandshold i fodboldspillet FIFA 16.

Udover virtuel fodbold bliver der dog ikke talt om kvindefodbold, men nu er der en grund til det. Det er dog ikke ligefrem positiv omtale, som kvindefodbold får nu. I den bedste svenske kvindefodboldliga er der nemlig blevet scoret et helt utroligt selvmål. Selvmål sker nogle gange, og det kan enten være tilfældigt og uheldigt, men det kan godt nok også være direkte morsomt og ufatteligt.

Læs også:De 10 dyreste indkøb i dette transfervindue

Sidstnævnte er helt klart det, som dette selvmål kan karakteriseres som. Det skete i en kamp mellem de to svenske hold Hammarby og Örebro. Det var Hammerbys forsvarsspiller, der efter fumleri fra målmanden skulle sparke bolden væk fra målet. Men hvad der egentlig virkede som en simpel clearing, endte med at blive et skud på mål, og denne udvikling er svær at forklare eftersom det altså var forsvarsspillerens eget mål, som hun endte med at skyde bolden i.

Samtidig var det efter blot to minutter af kampen, så det var ikke en særlig optimal start på kampen. Hammarby endte med at tabe 3-1, og der kan en del af skylden helt sikkert gives til forsvarsspilleren Helén Eke, som indledte kampen med selvmålet.

Læs også:Balotelli: Jeg er ikke længere en dreng…

Nu må man håbe på, at der kan komme noget positiv omtale af kvindefodbold, i stedet for denne absurde opmærksomhed. Men man må dog indrømme, at det er meget underholdende mår sådanne selvmål opstår. Den eneste person, der ikke kan grine af det er personen, som scorede selvmålet.

Du kan se det sjove og absurde selvmål lige her: