Sam Allardyce nåede blot 67 dage i spidsen som engelsk landstræner, og én kamp blev det til. Det ultimative drømmejob var det for Big Sam, men han smed det væk pga. ulovlige handler med forretningsmænd fra Hong Kong.

Af Anders Lang Jensen

TRNAVA, SLOVAKIA - SEPTEMBER 04:  Manager Sam Allardyce of England after England miss a chance to score during the 2018 FIFA World Cup Qualifier Group F match between Slovakia and England at City Arena on September 4, 2016 in Trnava, Slovakia.  (Photo by Christopher Lee - UEFA/UEFA via Getty Images)

Photo by Christopher Lee – UEFA/UEFA via Getty Images

Nu skal det engelske fodboldforbund så finde en ny landstræner igen, og der er rigeligt med muligheder og gode bud. Her kigger vi på 5 af de kanditater, som vi her på fodboldspillere.dk, ser som de mest sandsynlige.

 

  1. Gary Neville

Han er en mand med masser af erfaring må man sige. Også med hensyn til engelsk landsholds fodbold, hvor Neville senest var med i staben omkring holdet under EM i Frankrig i sommer.

 

  1. Jurgen Klinsmann

Har bevist, at han kan være med på det højeste niveau på landsholdsfodbold. Måske det England har brug for?

 

  1. Eddie Howe

Han er kun 38 år gammel og allerede en succesfuld Premier League-manager i Bournemouth. Har masser af år tilbage i sin træner-karriere, og ligner måske det bedste bud på en kommende engelsk landstræner.

 

  1. Steve Bruce

Steve Bruce kæmpede med netop Sam Allardyce om jobbet for 67 dage siden. Men Big Sam vandt duellen dengang. Masser af erfaring også med engelske spillere.

 

  1. Alan Pardew

Et godt bud på den næste engelske landstræner med masser af erfaring fra Premier League, og førte sit Palace-mandskab frem til FA-cup finalen i sidste sæson. Blandt mange engelske bookmakere, er Pardew favorit til at afløse Allardyce.