Sæsonen er godt i gang og derfor begynder trænerfyringerne så småt at komme. Den indtil nu, mest bemærkelsesværdige, er naturligvis afgangen af Brendan Rodgers som træner for The Reds. Men hvem kan egentlig blive Liverpools nye træner? Hvilke muligheder er der?

Hjemmesiden 90min.com har samlet 6 managere, der alle er ledige på arbejdmarkedet og som potentielt kan overtage det varme sæde i din yndlingsklub.

Læs også: Spillerne der trodsede Jose Mourinho – her er de nu

6 – Vincezo Montella

ACF Fiorentina v AC Chievo Verona - Serie A : News Photo

En af de lidt yngre og mere spændende managere på listen er italienske Vincezo Montella. Han blev fyret i sommers fra Serie A-klubben Fiorentina, men hans tre sæsoner i klubben viser, at han kan et eller andet.

Tre fjerdepladser i Serie A, en tabt finale i Coppa Italie (den italienske cupturnering) og en semifinaleplads i Europa League viser, at Montella er en dygtig træner, trods omstændighederne i den noget ustabile italienske liga, hvor klubber på kryds og tværs bliver anklaget for korruption. Montella er en træner man skal holde øje med og vi ville ikke være ked af det, hvis han blev ansat i vores yndlingsklub.

Læs også: Anthony Martial chokerer United-fansene med denne udtalelse

Til at navigere mellem siderne kan du bruge piletasterne nedenfor