Alex Oxlade-Chamberlain mangler spilletid hos The Gunners, derfor vil et skifte væk fra Arsenal ikke være en overraskelse.

Af: Lasse D. Drescher

Ifølge daily Mirror er Southampton på jagt efter Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. Chamberlain spillede hos Southampton, før turen gik til Arsenal.

Den 22-årige englænder har spillet 22 kampe for England. Dog tvivler mange på om Oxlade-Chamberlain kommer med til sommerens EM slutrunde, grundet Chamberlain kun har scoret to mål, og lavet to assist i hans 33 kampe. Det er ikke en positiv statistik for en offensiv spiller.

Alex Oxlade-Chamberlain har ikke fået den spilletid han havde håbet på. Foto: Getty Images.

Alex Oxlade-Chamberlain har ikke fået den spilletid han havde håbet på. Foto: Getty Images.

Chamberlain kom til Emirates Stadium tilbage i 2011. Mediet Shoot mener at Arsenal kræver 140.000.000 kroner for Chamberlain. 

Shoot fortæller også at det ikke kun er Soutampton, som ønsker at få fingrene i Oxlade-Chamberlain. Man mener at Liverpool og Manchester City også er interesseret.

Oxlade-Chamberlain har ikke fået den spilletid han håbede på, og derfor forventer mange at Chamberlain forlader Emirates for at få mere spilletid. Chamberlain har kun spillet ni kampe i denne sæson.

Læs også: Derfor vil Arsenal ikke af med Arsene Wenger