Den 34-årige franske højreback Bacary Sagna er kontraktfri, og nu er der interesse fra West Ham. Hos West Ham kan Bacary Sagna blive holdkammerat med Pablo Zabaleta, som netop forlod Manchester City tidligere.

Af Lasse D. Drescher

Den 34-årige højreback Bacary Sagna er ikke længere på kontrakt, med Premier League-storklubben Manchester City. Derfor er der flere klubber som viser interesse, i den erfarne franske forsvarsspiller.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Premier League-klubberne Leicester og West Ham viser begge interesse i Bacary Sagna. Leicester har tidligere forsøgt, men det tyder ikke på at de sikre sig Sagna. West Ham derimod vil gerne forsøge ifølge det engelske medie Football London.

Da Bacary Sagna befandt sig hos Manchester City kæmpede han om pladsen, med den argentinske back Pablo Zabaleta. De to spillere bliver dog måske genforenet, såfremt at Bacary Sagna skriver under med West Ham.

Pablo Zabaleta spiller nemlig hos West Ham, og nu rygtes Bacary Sagna også mod Premier League-klubben. Dog er der tvivl om hvem der egentlig vil være den foretrukne hos West Ham, understreger det engelske medie.

Hvem vil vinde duellen hos West Ham?

Det meste afhænger jo selvfølgelig af hvem af de to der spiller bedst. Hos Manchester City var det Pablo Zabaleta som blev brugt mest, og derfor kan man godt sige at argentineren vandt duellen på Etihad Stadium.

Læs også: 3 grunde til, at West Ham skal fyre deres manager lige nu