Loris Karius er ikke en populær herre i Liverpool efter fadæsen i Champions League-finalen. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Loris Karius skuffede fælt i Champions League-finalen mod Real Madrid. Det har fået mange til at spekulere på, om den tyske målmand er fortid hos The Reds. I al fald forsøger Jürgen Klopp nu at hente Alisson fra AS Roma.

Italienerne har dog ikke travlt med at komme af med den brasilianske målmand før VM-slutrunden er forbi. Desuden forventer de omkring 90 millioner euro for deres sidste skanse.

Liverpool har endnu ikke offentligt henvendt sig om Alisson, men har kontaktet Roma for at høre, om han er til salg eller ej.

LÆS OGSÅ: Onsdagens rygtebørs: Ronaldo lokkes af denne storklub, Salah ønsker mere tid og Eriksen jagtes af to rivaler

Den italienske hovedstadsklub vil gerne holde på Alisson, som har etableret sig selv som en af de bedste målmand i verden, siden han ankom til Roma fra Internacional i 2016. Ligeledes har han fået trøje nummer 1 i den brasilianske landsholdstrup.

Den 25-årige Alissons kontrakt løber frem til sommeren 2021, så Roma er ikke i tidspres i forhold til at sælge ham. Ideelt set vil de gerne holde på spilleren i endnu en sæson. De har også i sinde at tilbyde målmanden en ny kontrakt, som vil sikre ham en lønforhøjelse på 10 millioner kroner om året.

LÆS OGSÅ: Kommer Dua Lipa sammen med Real Madrid-stjerne? Nu svarer hun på rygterne

Det forventes, at Liverpool vil kontakte Roma med henblik på at lukke aftalen med Alisson, men kan i sidste ende skræmmes væk af købsprisen. Hvis Roma får, som de forlanger, så vil han blive den dyreste målmand i fodboldhistorien.

Det er dog ikke sikkert, det bliver Liverpool, som kommer til at slå transferrekorden for den dyreste målmand i verden. Real Madrid følger også Alissons fremtid tæt, og kunne meget vel komme med et bud på ham inden længe.

LÆS OGSÅ: Keita, Fabinho og nu ham her? Liverpool ligner en seriøs kandidat til titlen!