Foto: Michael Regan/Getty Images

Den internationale sangerinde, Dua Lipa, har afvist al snak om, at hun skulle komme sammen med Real Madrids midtbanespiller, Marco Asensio, og hævder endda, at de to aldrig nogensinde har mødtes.

Læs også: Mohamed Salah er ankommet til Spanien – og han er ikke i godt humør

Superstjernen, sangskriveren og sangerinden, Dua Lipa, har afvist, at hun kommer sammen med Real Madrids midtbanespiller, Marco Asensio.

Læs også: Manchester United vil købe Barca-stjerne: Messi vil ikke lade det ske

Flere tyrkiske medier, citeret af flere spanske, har ellers skrevet, at parret har tilbragt tid sammen efter Champions League-finalen i Kiev den 26. maj, hvor popstjernen var en del af åbningsceremonien.

Læs også: Vildt: Ramos sagsøges for stort milliardbeløb af advokat

Lipa og Asensio har aldrig mødt hinanden. Dermed afviser den engelske sangerinde den snak, som i dagene efter kampen har kørt i medierne.

– Jeg har aldrig mødt Marco Asensio, og det er også højst usandsynligt, at jeg kommer til det. Min manager er Liverpool-fan, og han ville aldrig tilgive mig, skriver hun i en statusopdatering på Twitter.

Læs også: Efter besøg på hospital: Så længe er Salah ude

Udtalelsen fra den super populære, Dua Lipa, har fået over 50.000 likes, og flere end 18.000 mennesker taler om emnet.

Asensio fik bare et minuts spilletid i finalen i Kiev. Han blev skiftet ind i stedet for Karim Benzema i de afsluttende scener af kampen, og den var mere eller mindre lukket. I denne sæson har Marco Asensio spillet 32 kampe for Real Madrid i La Liga. Det er blevet til seks mål.

Læs også: Officielt: Liverpool henter ny spiller – og det er ikke en målmand

3-1-sejren over Liverpool betyder, at den spanske hovedstadsklub for tredje gang i træk vinder den europæiske triumf. Det er samtidig den 13. europæiske Champions League-titel i klubbens 116 år lange historie.