Liverpools, i øjeblikket, skadede angriber, Mohamed Salah, var ikke det bedste humør, da han i dag (tirsdag, red.), ankom til Spanien, hvor han skal modtage behandling for den skulderskade, han pådrog sig i lørdags.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Liverpools rekord-spiller blev skadet i nederlaget i Champions League-finalen, som endte 3-1 til Real Madrid. Det skete efter et sammenstød med Sergio Ramos.

Læs også: Cristiano Ronaldo er skuffet over Manchester United

Han blev nødt til at lade sig udskifte, og der opstod hurtig frygt for, at Salah ikke var i stand til at spille for Egypten under VM-slutrunden i Rusland i næste måned.

Læs også: Medie: Dí Maria kan komme tilbage til Madrid

Det egyptiske fodboldforbund bekræftede mandag, at Salah rejste til Valencia for yderligere behandling. Her ville han opholde sig sammen med medlemmer af Liverpools medicinske stab.

Læs også: Keita, Fabinho og nu ham her? Liverpool ligner en seriøs kandidat til titlen!

Salah ankom til lufthavnen tirsdag morgen, hvor en urolig spansk journalist forgæves forsøgte at få svar ud af Salah vedrørende hans fitness, hvorvidt han ville være i stand til at rejse med til Rusland, og hvorvidt han ville give Ramos skylden for skaden.

Læs også: Tidligere Chelsea-spiller er død efter kort tids sygdom

Mohamed Salah scorede i den netop overståede sæson hele 44 mål for Liverpool. De 10 af dem kom i Champions League-turneringen, hvor egypteren brillerede.

Læs også: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen

Men også i Premier League blev det til mange mål. Således scorede han solide 32 basser i 36 kampe fra start. Dermed vandt han den gyldne støvle foran spillere som Harry Kane, der ‘kun’ scorede 30 mål.

Læs også: UEFA: Her er de 18 bedste spillere i Champions League i denne sæson – ingen Liverpool-spillere med