H

Harry Kane – Harry Kane er måske Englands bedste angriber. Han har stor succes for Tottenham og der er bud efter ham fra store klubber. Læs mere om Harry Kane med alle stats, billeder og sjove historier.

Hjørneflag – Find forhandlere af hjørneflag. Altså for god ordens skyld dvs. de 4 flag der markerer hvert hjørne på en fodboldbane.

Hobro trøje – Hobro IK’s trøje. Hobro IK klubben der overraskede alt og alle ved at rykke op i Superligaen i 2014 og som igen overraskede alles forventninger ved at skabe gode resultater hjemme og ude selv mod Danmarks største hold i sæsonen  2014/15..

Hummel fodboldstrømper – Hummels fodboldstrømper er helt klassiske fodboldstrømper, og som alt andet Hummel rigtig lækkert kvalitetetssportstøj.

Hummel fodboldstøvler – Hummels fodboldstøvler er primært fodboldstøvler til børn. Til voksne anbefaler vi Nike, Adidas eller Puma fodboldstøvler.

Hypervenom 3  – Vores anmelder er helt vild med denne støvle. Hypervenom 3 er ifølge vores anmelder en af de bedste fodboldstøvler for angribere. Du kan læse den store anmeldelse af hypervenom 3 her.