L


Udstyr og emner om fodbold, der begynder med L

La Liga trøjer – Her har vi fundet de mest sagnomspundne spanske klubber. Det drejer sig ikke kun om en Barcelona trøje og en Real Madrid trøje, men også om det næste lag i La Liga. Du kan finde en oversigt over La Liga trøjer ved at klikke på det indledende link.

Leicester trøje – Leicester det nye fænomen i engelsk fodbold. Leicester er ulig andre tilkommere i toppen af Premier League ikke en købeklub. Det er det du køber dig ind på når du køber en Leicester trøje, så køber du dig ind på kampen mellem underdoggen og den etablerede elite eller David mod Goliath. Du kan finde en Leicester trøje ved at klikke på indledende link.

Liverpool trøje – Liverpool er en historisk engelsk storklub. Der er fans i hele verden, der løber rundt i en Liverpool trøje. Det er dog ikke gået så godt for Liverpool de sidste mange år, og Liverpool kæmper for at hænge fast i toppen af engelsk fodbold. Her kan du finde den fantastiske Liverpool trøje, der igen og igen skaber minder om en storhedstid, der snart må komme tilbage for Liverpool fans i hele verden.

Luis Suarez Luis Suarez er fodboldens ‘enfant terrible’ som skandalerne klæber til. Men han er også gadedrengen fra Uruguay der blev en af verdens bedste fodboldspilelre. Luis Suarez personificerer den ultimative fodbolddrøm: Fra fattige kår til mangemillionær som stjerne hos Barcelona. Skandalerne, løn, billeder og masser af stats i portrættet.