Adidas fodboldstøvler fortsatte tidligere på året Predator traditionen med den nye model – Adidas Predator Instinct. Støvlen blev lanceret i maj måned og Predator modellen kører faktisk nu på sit tyvende år. I forbindelse med lanceringen af Adidas Predator Instinct i maj lovede Adidas, at der ville komme hele 14 versioner af Predator Instinct i løbet af 2014. Adidas har formået at leve op til dette og den 14. udgave af Predator Instinct er netop blevet lanceret. Vi byder velkommen til Adidas Predator Instinct Hunt, som runder Predator Instinct året af med et selvlysende festfyrværkeri.

Få fingrende i det selvlysende rovdyr her – Køb Adidas Predator Instinct Hunt til kun 1444.- 

Adidas har ligesom med de andre Hunt Series støvler ikke valgt, at ændrer på selve Predator Instinct modellen. Adidas Predator Instinct Hunt er fuldstændig den samme støvle, som vi har set i 13 andre udgaver siden maj. Predator Instinct er kendt som Adidas rovdyr og lige netop dette rygte lever den op til i Adidas’ Hunt Series.

I dagslys er farvende de samme som man ser på de andre Hunt modeller. Den forreste del er lavet i en lysegrøn farve, mens resten af støvlen er hvid. Adidas Predator Instinct Hunt har dog også fået nogle lysegrønne “pletter” bagerst på støvlen, som bl.a. bidrager til støvlens udseende i mørke. Når mørket falder på er rovdyret nemlig klar til at gå på jagt og “hunting in the dark” får en helt ny betydning med Hunt modellen.

Overdelen på Adidas Predator Instinct Hunt har fået den samme finish som de andre Hunt støvler og det er den denne specielle finish, som får støvlen til at lyse i mørke. Flere af de andre stor mærker har før prøvet, at lave noget lignende, men aldrig har resultatet været så godt, som det Adidas har præsteret med andre Adidas fodboldstøvler.

Man måske godt sige, at “glow effekten” er lidt en unødvendig feature. Den har nok ikke den store effekt på selve fodboldspillet, men for alle os der elsker fodboldudstyr, så er det muligheden for at få en helt unik fodboldstøvle. En fodboldstøvle der lyser i mørke er ikke noget man ser hverdag, så hvis man vil have chancen for at spille i en, så er det med at slå til!

Få fingrende i det selvlysende rovdyr her – Køb Adidas Predator Instinct Hunt til kun 1444.- 

Du kan evt også se Adidas fodboldstrømper her,