Det danske fodboldlandsholds anfører, Simon Kjær, er netop skiftet fra tyrkiske Fenerbahce til spanske Sevilla. Det har sikret ham en flot kontrakt.

COPENHAGEN, DENMARK – OCTOBER 11: Simon Kjær of Denmark controls the ball during the FIFA World Cup 2018 european qualifier match between Denmark and Montenegro at Telia Parken Stadium on October 11, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Simon Kjær beskriver skiftet til La Liga og Sevilla fra tyrkiske Fenerbahce og SüperLig som et sandt drømmeskifte.

Foruden at komme til at spille i én af verdens bedste fodboldligaer, La Liga, kan han også se frem til mange lønkroner.

LÆS OGSÅ: Avis: Vender Cristiano tilbage til PL?

Ekstra Bladet skriver, at Simon Kjær tjente omkring 30 millioner kroner om året efter skat i Fenerbahce. Det samme niveau fortsætter den danske forsvarsspiller med i Andalusien.

– Jeg vil ikke tale om, hvor meget jeg tjener, men jeg er naturligvis ikke gået ned i løn ved at skifte til en bedre og større klub.

– Jeg synes, Sevilla har strakt sig langt i forhandlingerne med Fenerbahce. De har virkelig vist, at de ville have mig, og at de tror på mig, så jeg vil gøre alt for at betale tilbage på banen, siger Simon Kjær i et interview med Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Sociedad: Barcelona har forhørt sig om spiller

Simon Kjær har nu repræsenteret en klub i fire af de fem store ligaer, nemlig Serie A, Bundesligaen, Ligue 1 og nu La Liga.

Sevilla bliver den syvende klub, Kjær optræder for i en glorværdig og anselig karriere, der har betydet et flot cv.

SE OGSÅ: Video: Derfor elsker vi Balotelli – laver jubelscene et vanvittigt sted