Tirsdag morgen ankom Ian Ayre til Chile, hvor Firmino for tiden spiller i Copa America. Her arbejde hele natten for at blive enig om en aftale, som gør Firmino til den anden dyreste spiller i klubbens historie!
Den 23 årige brasilianske fodboldspiller er gået med til en 5-årig aftale. Det eneste der mangler inden den unge spiller kan hoppe i sin første Liverpool trøje er en arbejdstilladelse og et lægetjek. Alle disse formelle omstændigheder vil finde sted efter Copa America er afsluttet. Firmino’s brasilianske landshold skal lørdag møde Paraguay i kvartfinalen.

Firmino: “Min fremtid er i Guds hænder” 

Det er tid til at påbegynde et nyt kapitel i min kariere, men lige nu koncentrere jeg mig om Copa America” Siger Roberto Firmino, da han igår blev spurgt om Liverpools interesse under en presse konference for hans landshold. Derudover tilføjer han, inden pressemødet slutter:
Min fremtid er i guds hænder

Roberto har tilbragt de sidste 4 sæsoner at 1899 Hoffenheim i den tyske Bundesliga. Her er hans store talent og potentiale kommet frem gennem hans position som angribende midtbane, som holder sig lige bag angriberne. Det har skabt en stor interesse for Firmino i den engelske liga. Manchester United havde også været udkig efter den 23 årige brasilianske fodboldspiller, men må se sig slået på målstregen af en hurtig Ian Ayre fra Liverpool.

Køb af Firmino er afhængig af Sterlings exit 

Der er endnu ikke noget der tyder på, at købet af Roberto Firmino er afhængigt af hvorvidt Sterling forlader klubben eller ej. Transferen støttes af Liverpools manager Brendan Rogers, som afsluttede denne sæson under et hårdt pres og ønsker formentlig en mere sikker start på den kommende sæson.

Andy Carrol forbliver Liverpools dyreste køb med hele 35 mio. Pund, som blev afviklet tilbage i 2011.

Læs også: Liverpool: 364.000.000 kroner står klar til fransk angriber

Læs også: Arsenal har netop accepteret Chelsea’s vilkår for Petr Cech!