Kevin De Bruyne kom i januar 2014 til Wolfsburg fra engelske Chelsea. Han fik aldrig rigtig chancen hos Chelsea, da klubben hvert år hentede nye spillere ind, som kom foran ham i køen til startopstillingen. Kevin De Bruyne har dog været en af Bundesligaens helt store profiler i denne sæson og Chelsea må sidde med en bitter smag i munden, fordi de aldrig gav ham chancen. 469632680

Kevin De Bruyne har taget Bundesligaen med storm. I denne sæson er det blevet til hele 14 mål og voldsomme 22 assists i 38 kampe for Wolfsburg. Der er er ikke mange offensivspillere i Europa, der kan præstere en statistik på niveau med den, som Kevin De Bruyne har.

De flotte præstationer har naturligvis været med til at øge interessen for De Bruyne. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, FC Bayern München og PSG er blot nogle af de klubber, der er blevet nævnt.

“Kevin er faktisk slet ikke til salg. Der har været mange forespørgsler på ham fra flere af Europas absolutte topklubber. Der har også været rygter om bud på 225 millioner, men man skal nok forvente at betale det dobbelte.” Sådan udtalte Kevin De Bruynes agent tidligere idag og det tyder altså på, at den helt store check skal frem, hvis man vil have fingrene i den talentfulde belgier.