Den russiske stjerne Aleksandr Golovin har overrasket mange ved VM-slutrunde, og nu rygtes Golovin væk fra CSKA Moskva og mod PL-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Daily Star har Premier League-storklubben Chelsea interesse, i velspillende russisk landsholdsstjerne. Det er den 22-årige CSKA Moskva-stjerne Aleksandr Golovin som rygtes væk, fra den russiske storklub og mod den engelske storklub.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Den russiske landsholdsspiller har haft en stærk slutrunde i hjemlandet, med landsholdet. Det har resulteret i at Golovin har tilspillet sig stor interesse, fra flere europæiske storklubber. Nu skulle Chelsea ifølge mediet have kæmpe interesse, i at sikre sig den russiske spiller.

Aleksandr Golovin er i øjeblikket værdissat til omkring 230.000.000 kroner. Han er blevet en del mere eftertragtet efter hans solide kampe, ved VM-slutrunden i Rusland. En anden europæisk storklub som også har vist interesse, er den italienske storklub Juventus.

Det var Juventus som ifølge mediet for første gang, viste interesse i Moskva-stjernen Aleksandr Golovin. Den unge russer har overrasket mange, med sit niveau ved VM-slutrunden hvor Rusland de har været velspillende.

Chelsea forventes også at have planer om at forstærke holdet, da de havde en skuffende Premier League-sæson. De formåede blot at ende på en femteplads, og derfor kommer Chelsea ikke med i Champions League i den kommende sæson, hvilket er meget skuffende.

Skifter Golovin til den engelske storklub?

Premier League-storklubben har ifølge flere medier på nuværende tidspunkt, ret stor interesse i en Juventus-spiller. Det er den italienske forsvarsspiller Daniele Rugani, som rygtes væk fra Serie A-storklubben, og mod den engelske storklub Chelsea.

Den solide russer kan formentlig komme til at forstærke Chelseas trup, men om han får en fast plads i startopstillingen hos Chelsea er der stor tvivl om. Eftersom at konkurrencen er ret hård hos den engelske storklub.

Læs også: Italiensk medie: Manchester City sikre sig Napoli-stjerne i løbet af det næste døgn