Af Anders Lang Jensen

Brasilianske Philippe Coutinho skiftede denne vinter engelske Anfield ud med catalanske Camp Nou efter skiftet fra Liverpool til FC Barcelona gik igennem. Sydamerikaneren kan dog sige goddag til det traditionsrige Anfield inden længe igen.

For en pris på 1,2 mia. danske kroner røg Coutinho til Camp Nou, og her skal den kreative offensivspiller levere, de ting han gjorde for Liverpool sammen med blandt andre Lionel Messi hos FC Barcelona i det catalanske.

LÆS OGSÅ:

Klub troede de hentede stjerne: Wikipedia havde falske oplysninger!

 

Ifølge Daily Mail kan den nu tidligere fanfavorit hos Liverpool-fansene inden længe være tilbage, hvor brasilianeren blev formet som en helt stor verdensstjerne. Landsholdet Brasilien planlægger nemlig en træningskamp forud for sommerens VM-slutrunde.

Photo by Pedro Vilela/Getty Images

Og denne kamp kan blive spillet på Anfield mod Kroatien. Også avisen Liverpool Echo melder om forhandlinger mellem Brasilien og Kroatien den 3. juni. Det skulle også være planen, at Anfield altså skal ligge græs til begivenhederne som optakt til den store VM-slutrunde i Rusland.

LÆS OGSÅ:

WHAT?: Liverpool vil have ENDNU en Monaco-stjerne

 

Brasilien har ofte placeret deres træningskampe i Europa, og landsholdet har tidligere spillet på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium. Det ligner dog Anfield, som bliver rammerne omkring en glimrende træningskamp mellem to mandskaber, der godt kan lege med til sommerens turnering.

Hvis forhandlingerne og samtalerne ender med at blive til en kamp på Anfield, bliver det spændende at se, hvordan Anfield vil tage imod deres tidligere stjerne, der dog forlod klubben ganske dramatisk i jagten på drømmeskiftet til FC Barcelona.

På hver side af kridtstregerne kan man måske se frem til nuværende Liverpool-spillere, hvor Dejan Lovren forventes at spille for Kroatien og Roberto Firmino for Brasilien. Hos Barcelona kan Coutinho få selskab af den nye holdkammerat Ivan Rakitic som modstander.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!