Af Anders Lang Jensen

Den store stjerne på Arsenal-holdet Alexis Sanchez har i en længere periode været rygtet kraftigt videre fra London-klubben. Nu skulle der også være nyt i sagen om en skifte under sommerens transfervindue.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ifølge et chilensk TV-show ”El Show de Prensafutbol” har Manchester Uniteds manager Jose Mourinho haft kontakt med den chilenske superstjerne Alexis over telefon. Udover portugisiske Mourinho skulle rivalerne til United fra Manchester City også være meget varme på Sanchez.

Jose Mourinho skal på markedet for at hente en angriber, da den nuværende Zlatan Ibrahimovic er en aldrende herre, og måske er i gang med sin første og sidste sæson på Old Trafford. Samtidig er Wayne Rooney heller ikke en sikker spiller i truppen næste sæson, med et kinesisk marked der konstant skaber usikkerheder for selv de største stjerner.

Dermed kan Alexis være den eneste stjerne på toppen i United næste sæson, og det må, ifølge flere medier, tælle meget højt for chileneren. Ud over disse klubber er Chelsea og PSG også inde i billedet omkring den hurtige og målfarlige Arsenal-stjerne.