Fodboldklubben, Arsenal FC, vil løse sine defensive problemer ved at købe en forsvarsspiller fra Bundesliga. Det skriver CaughtOffisde.com.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Arsenal har udset sig Borussia Dortmunds græske stjernespiller, Sokratis Papastathopoulos, som en signing til sommerens transfervindue.

Arsenal har haft problemer i defensiven i denne sæson – klubben er på udkig efter at løse denne krisis snarest muligt. Derfor vil man indkøbe Bundesliga-stjernen til sommer. Arsenal har lukket 41 mål ind i Premier League i denne sæson. Mere end seks andre Premier League-mandskaber.

LÆS OGSÅ: WHAT? Iransk tv censurerede dette under Barcelonas opgør mod Roma i Champions League

Ydermere har Laurent Koscielny de seneste par sæsoner etableret sig selv som en af Arsenals nøglespillere og en leder i de bagerste geledder. Den 32-årige franskmanden er dog efterhånden oppe i alderen – og det er muligvis tid til at bygge op på ny blandt de bagerste fire.

CaughtOffside skriver, at Arsenal og Arsene Wenger nu er på udkig efter Borussia Dortmund-forsvarsspiller, Sokratis Papastathopoulos. Det er et efternavn, man ikke bør give sig i kast med, efter at have indtaget en genstand eller to.

LÆS OGSÅ: CHOK: Real Madrid dropper Salah og Kane – dette er grunden

Artiklen beretter i øvrigt, at Papastathopoulos skrev under med Dortmund, mens den nuværende Liverpool-træner, Jürgen Klopp, stadig var træner for klubben. Det var tilbage i 2013. Grækeren kostede Ruhr-klubben i omegnen af 200 millioner kroner.

Den græske landsholdsspiller kan dog være på vej væk, fem år efter ankomsten til Signal Iduna Park, hvis Wenger og Arsenal får opfyldt deres største ønske.

LÆS OGSÅ: Først skiftede Zlatan til MLS: Nu er der mere stjernestøv på vej til USA

Den 29-årige græker har en stor mængde erfaring og har blandt andet tidligere tørnet ud for AC Milan i Serie A.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne