Af Anders Lang Jensen

Den legendariske franske Arsenal-træner gennem 22 år, Arsene Wenger, har endegyldigt stået i spidsen for Arsenal for sidste gang efter gårsdagens sejr ude over Huddersfield. Her sluttede den engelske sæson, og dermed også franskmandens æra på Emirates Stadium.

Én af de helt store favoritter til at overtage tøjlerne i London-klubben er den nuværende Juventus-træner Max Allegri, men den italienske succestræner afviser nu, at han er på vej mod Arsenal. Allegri har ført Juventus til 5 ligatriumfer på stribe.

I et interview afslører den eftertragtede manager, at han vil blive i Juventus og ikke tage imod en ny udfordring for eksempel i engelsk fodbold, som mange ellers havde forudset at være en beslutning Max Allegri ville tage efter sæsonens afslutning netop nu.

”Så længe Juventus ikke fyrer mig, så bliver jeg i klubben. Bliver jeg i Juventus? Ja, jeg skal respektere min kontrakt. Jeg er i klubben næste år også”, siger den succesfulde italiener ifølge engelske Daily Mirror. Udover Arsenal er Chelsea også varme på Allegri.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen

Chelsea forventes også at skulle på markedet efter en ny manager, som så ofte før, eftersom landsmanden til Allegri, Antonio Conte, med stor sandsynlighed er fyret i Chelsea efter denne sæsonafslutning. De to London-klubber må derfor kigge andre veje i jagten på ny manager for sommeren 2018.

For begge klubbers vedkommende er spanske Luis Enrique stadig et emne. Den tidligere FC Barcelona-træner har efter et års pause væk fra trænergerningen atter et nyt topjob i kikkerten, og både Arsenal og Chelsea har spanieren skrevet højt på blokken.

For Arsenals vedkommende er en dark horse til jobbet efter Arsene Wenger den spanske assistenttræner for Pep Guardiola i Manchester City, Mikel Arteta, der er tidligere spiller for The Gunners. Efter Allegris udtalelser må Arteta være blandt favoritterne til trænersædet i Arsenal.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!