Af Anders Lang Jensen

Walisiske Gareth Bale har siden sit skifte fra engelske Tottenham til spanske Real Madrid været en udskældt herre i den spanske hovedstad. Et skifte væk fra Bernabeu har konstant været på tale, og nu ligner det kommende transfervindue endegyldigt farvellet for offensivstjernen.

Photo by Getty Images

I den spanske presse er der nemlig nyt omkring Bales situation i det spanske. Real Madrid-træner Zinedine Zidane har i denne sæson set andre veje end Bales, når spilletiden hos Los Blancos er blevet fordelt.

Ifølge det spanske medie Don Balon har Gareth Bale nu endegyldigt besluttet sig for at vende tilbage til det engelske. Tottenham er klubben han kom fra inden det spanske eventyr, og selvsamme Spurs har indgået en aftale med Real Madrid-profilen.

Mauricio Pochettino, Tottenham Hotspur

Ifølge Don Balon har Gareth Bale allerede accepteret en aftale med Tottenham, der sammen med ligarivalerne fra Manchester United har været interesseret i at hente waliseren hjem til Premier League igen. Førstnævnte har dog angiveligt vundet duellen om angrebsstjernen.

CHOK: Liverpool ofrer Mohamed Salah for at hente Real Madrid-stjerne!

Don Balon melder endvidere, at en måde for Real Madrid at sælge Bale til det nordlige London, er at smide den altoverskyggende stjerne Harry Kane i en byttehandel. Hvis Real Madrid den vej igennem vil sælge Bale, kan man måske sikre sig den engelske landsholdsangriber.

Gareth Bale falder

Kane har igennem lang tid været rygtet til netop spanske Real Madrid, og spanierne ser englænderen som en fantastisk ny ung angriber til truppen, der skal forme truppen for de næste mange år på europæisk topplan, ligesom Cristiano Ronaldo og Karim Benzema har formået at gøre det gennem en lang række sæsoner på Bernabeu.

Drømmeskifte: Engelsk traditionsklub henter danske Pione Sisto