AS Monaco-profilen Benjamin Mendy rygtes ifølge Goal allerede væk fra den franske storklub. Efter blot et års tid hos AS Monaco.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte medie Goal skriver, at Manchester City endnu engang vil forsøge at hente AS Monaco-forsvarsspilleren Benjamin Mendy, til Etihad Stadium. Den franske venstreback har i denne sæson været en af verdens bedste venstrebacks.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den 22-årige franskmand skiftede fra Marseille, til AS Monaco for et års tid siden. Derefter er Mendy og Monacos udvikling gået i den rigtige retning. Det forventes dog ikke at AS Monaco har mod på at sælge Mendy, medmindre der kommer et kæmpebud.

Monacos sportsdirektør Vadim Vasilyev udtaler følgende til Goal:

“Benjamin har meget erfaring, fra de mange kampe han har spillet i Ligue 1. Både for os men også for Marseille. Han er meget und og vi håber han kan udvikle sig og spille det bedste fodbold han kan. Hans potentiale er meget stort.”

Mediet skriver samtidig at AS Monaco-profilen Benjamin Mendy forventes at koste omkring 350.000.0000 kroner. Goal understreger samtidig at det ikke bliver et problem for Manchester City. Da det forventes Manchester-klubben skal handle stort ind, endnu engang.

I den netop afsluttede sæson har Benjamin Mendy spillet 39 kampe for AS Monaco. Det er i de kampe blevet til 11 assist og et enkelt mål.

Mendy er ifølge mediet en rigtig god og solid back, både offensivt men også defensivt. Mediet mener at Benjamin Mendy er en spiller lige efter Pep Guardiolas planer. Guardiola har nemlig haft stor glæde af offensive backs, men at Mendy så også er stærk defensiv er jo en kæmpe bonus.

Læs også: Portræt: Hvem er Arsenals nye spiller Kolasinac?