Ung Aston Villa-profil er eftertragtet hos Premier League-storklubberne Tottenham og Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige englænder, Jack Grealish, rygtes væk fra Championship-storklubben Aston Villa. Der er ifølge mediet Footballfancast, stor interesse i Grealish fra to Premier League-storklubber. Klubberne som viser interesse er Tottenham Hotspur og Liverpool.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Meldingen lyder på at Aston Villa har økonomiske problemer, og derfor forventes det at der skal sælges lidt ud. Der er den engelske midtbanespiller Jack Grealish så et varmt emne. Jack Grealish er ifølge mediet, værdisat til omkring 170.000.000 kroner.

Det er for alvor i den forgangne sæson, at man for alvor har fået øjnene op for 22-årige Jack Grealish. Dog meldes det at Liverpool skulle være favoritter, i jagten på Jack Grealish, foran Premier League-konkurrenten Tottenham.

Jack Grealish skulle selv have et ønske, om at foretrække at spille for Liverpool end Tottenham. Hvad der skyldes det, vides ikke.  Liverpool havde også en ekstremt stærk sæson, hvor de formåede at tilspille sig en plads i Champions League-finalen, hvor de tabte til Real Madrid.

Den engelske kreatør, bliver lidt sammenlignet med Kevin De Bruyne. Dog er der selvfølgelig stor forskel på deres niveau Men Jack Grealish bliver ifølge mediet beskrevet som Championship-versionen af den førnævnte belgiske stjerne.

Er Aston Villa-profilen en fremtidig stjerne?

Men der er bare tvivl om hvor god Jack Grealish er. Der er flere som tvivler lidt på, om 22-årige Jack Grealish kan tilspille sig en fast plads hos en af de engelske storklubber. Dog er Grealish stadig ret ung, så det kræver formentlig bare en masse spilletid, for at han kan fortsætte udviklingen.

Den solide Aston Villa-profil er i manges øjne en af de kommende engelske stjerner, som kan blive en solid profil på det engelske landshold.

Læs også: Argentinsk PSG-stjerne skriver officielt under med italiensk storklub