Der er ikke længe til, at vinterens transfervindue er i gang. Faktisk nærmer januars transfervindue sig med hastige skridt. Transfervindue er som regel lig med forstærkninger rundt om i de danske klubber, så de er forberedt på det, der venter dem i foråret, hvor der skal fordeles medaljer, og findes en vinder af Superligaen.

(Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

Læs også: Manchester City smadrer Wolverhampton med 4-1… i straffespark

Det er ikke nogen undtagelse for Brøndby IF. Drengene fra Vestegnen ligger højt i tabellen efter 13. runde og er i øjeblikket placeret på en solid andenplads.

Den svenske avis, Kvällsposten skriver nu, at de blå-gule vil forstærke sig i kampen om guldet denne sæson. Man påtænker sig nemlig at hente Jo Inge Berget fra svenske Malmö FF, der netop er blevet svenske mestre.

Læs også: Pokalkamp aflyst: Det flyder med vand på banen!

Berget kan faktisk hentes gratis til Brøndby IF. Grunden til dette skyldes, at den 27-årige offensivspiller har kontraktudløb med de nykårede svenske mestre til nytår. Dette taler også for et skifte. Jo Inge Berget har bevist sit værd for Malmö FF i Allsvenskan i denne sæson, som endte med et mesterskab til klubben, der var langt foran de øvrige konkurrenter.

Med to runder tilbage af den bedste svenske række har nordmanden bidraget med otte mål og to oplæg, hvilket gør ham til delt topscorer for klubben. Ifølge Kvällsposten har Brøndby haft et godt øje til Berget igennem længere tid. I weekenden var man også på plads til Malmös kamp mod AIK på Swedbank Stadion.

Læs også: Ekspert: Denne klub er den eneste, der kan vippe FCK af tronen

Her blev der dog lukket godt og grundigt ned for Berget, da kampen endte 0-0.

Jo Inge Berget har en fortid i respektable klubber som Udinese, Molde, Cardiff City og Celtic FC. Han står pr. dags dato noteret for 19 A-landskampe for Norge.