Landstræneren for Italien hedder i øjeblikket Antonio Conte, men det navn bliver udskiftet med et nyt efter EM-slutrunden i Frankrig. Conte skal nemlig stå i spidsen for Chelsea fra næste sæson.

Foto: REUTERS/Leonhard Foeger

Foto: REUTERS/Leonhard Foeger

Ifølge den italienske web-avis, calciomercato it, er det italienske fodboldforbund (FIGC, red.) allerede i fuld flor med forhandlinger med en træner, og det er ikke et navn, som de fleste kender. Giovanni De Biasi, som i øjeblikket træner det albanske landshold.

Han skulle altså angiveligt ligge i forhandlinger med forbundet, og ligner derfor en favorit til at overtage Italiens landshold til sommer.

Læs også: OFFICIELT: United henter 16-årig wonderkid i Schweiz

De Biasi har stået i spidsen for det albanske landshold siden 2011, og har gjort sig bemærket med sine fornemme præstationer der.

Foruden Albanien har De Biasi været træner for klubber som Udinese, Torino og Levante. Han har en lang trænerkarriere bag sig, og har været aktiv som fodboldtræner siden 1992.

Som aktiv fodboldspiller nåede han at spille i klubber som Palermo, Inter og Brescia.

Læs også: Dele Alli: Vil hellere stoppe karrieren end at spille for denne storklub

Italiens fodboldlandshold har de seneste år stået over for et stort generationsskifte i og med, at mange gamle og rutinerede stjerner som Gianluigi Buffon, Andrea Pirlo og Francesco Totti har toppet, og har dermed hurtigt fået travlt med at finde nye og unge spillere, som skal overtage pladserne rundt omkring.

Læs også: John Terry afslører: Han skal være min afløser