Den helt store helt, eller skurk, i Champions League-finalen, Gareth Bale, nærmer sig efter sigende et farvel med Real Madrid efter flere år hos Los Blancos.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Cristiano Ronaldo luftede efter Real Madrids tredje Champions League-finalesejr på stribe muligheden for at skifte væk fra den spanske hovedstad. Det samme har Gareth Bale angiveligt i tankerne.

I interviews efter kampen, fortalte begge spillere, hvordan de så på deres fremtid i Real Madrid. Og de ville gerne begge væk, lød det til.

– Jeg vil spille uge efter uge, og det er af en eller anden grund ikke sket i denne sæson, fortalte Gareth Bale efter 3-1-sejren over Liverpool i lørdags.

LÆS OGSÅ: Nu skifter Usain Bolt spor: Vil være professionel fodboldspiller

– Så nu vil jeg sætte mig ned sammen med min agent og diskutere det hele igennem her i løbet af sommeren.

Der har igennem længere tid floreret rygter om, at flere klubber i Premier League vil have fat i Gareth Bales underskrift.

LÆS OGSÅ: Karius skal væk: Her er prisen på hans efterfølger

Med tanke på hans udtalelser efter lørdagens kamp, er de interesserede klubber muligvis blevet opildnet i deres jagt på waliseren.

Mandag skrev Independent, at Manchester United efter sigende er parate til at kaste 140 millioner euro – 1 milliard danske kroner – efter Real Madrid-stjernen.

Samme avis kan nu berette om interesse fra Tottenham, som forsøger at få Bale tilbage til White Hart Lane.

LÆS OGSÅ: Kommer Dua Lipa sammen med Real Madrid-stjerne? Nu svarer hun på rygterne

Normalvis bruger Tottenham ikke mange kroner i transfervinduerne, men denne sommer kan blive en undtagelse. De er nemlig klar til at betale op mod 100 millioner euro til Real Madrid.

Spanske AS skriver, at Bayern München også er interesseret i ham. De anses dog primært for outsidere, da det ikke forventes, at de kan komme Real Madrids betingelser i møde.

LÆS OGSÅ: Mohamed Salah er ankommet til Spanien – og han er ikke i godt humør