Af Anders Lang Jensen

Et meget stort samtaleemne for den spanske storklubs transferaktivitet er Liverpools Phillippe Coutinho. Et sommerbud var der tale om under sommerens transfervindue, men en stor transfer blev ikke en realitet. 

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Den spanske storklub pønser dog stadig på at hente nye stjerner til Camp Nou, hvorfor brasilianeren stadig er et stort transfermål for ledelsen i klubben. Coutinho forsøger man at vriste ud af Liverpool, men kampen er svær.

Læs også: AFSLØRING: Real Madrid har budt på dansk landsholdsstjerne

Liverpool med tyske Klopp i spidsen vil ikke sælge deres offensive omdrejningspunkt og slet ikke for under den gode side af en milliard danske kroner. Et bud fra Barcelona skal derfor friste mere en almindeligt meget, og derfor nævnes en spillerbyttehandel som en mulighed.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Dermed kan den engelske storklub på Anfield måske vristes ud af deres lukkede tilstand omkring at sælge deres brasilianske offensivstjerne. Men uanset hvilken handel det måske ender med, er Coutinho en mand, som skal overtales til Camp Nou-skiftet.

Læs også: BREAKING: Arsenal henter fransk stjerne i kæmpehandel

Ifølge den store catalanske avis Mundo Deportivo vil ledelsen i Barca afholde møder i næste måned eller til januar. Her skal man snakke med ledelsen på Anfield. Her skal forskellige transferplaner diskuteres.

Photo by Pedro Vilela/Getty Images

Man ser Coutinho som den langvarige afløser for Andres Iniesta på Camp Nou, hvorfor en handel gerne skal gå igennem den kommende sommer. Den sidste del af sommerens transfervindue blev særligt Coutinho og andre midtbanespillere nævnt i forbindelse med Barcelona.

Men den kommende sommers transfervindue skal der være aktivitet omkring den catalanske hovedstad. Både Coutinho og den franske stjerne Antoine Griezmann sættes i forbindelse med et skifte til Barca, som har penge nok efter sommersalget af Neymar angiveligt for hele 222 millioner euro.

Læs også: Er det afsløret? Zlatan skal med til VM 2018

Franske Paris Saint-Germain er også inde i billedet omkring brasilianeren, men ifølge avisen har Coutinho fortalt Liverpool at afvise den franske klub, fordi skiftet til FC Barcelona står øverst på ønskelisten næste sommer.