Af Anders Lang Jensen

Arsene Wenger har i sin lange tid i spidsen for Arsenal hentet flere franskmænd til London. Nu kan endnu én være på vej til den engelske hovedstad, hvor der skal sættes en ny trup sammen mod næste sæson, da flere offensive stjerner måske er væk.

Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Det drejer sig om Lyons unge franske offensivstjerne Nabil Fekir. Ifølge mediet Startsport er Arsenal i forhandlinger med Lyon og Fekir om et sommerskifte til Emirates Stadium i London. Tyske Mesut Özil og chilenske Alexis Sanchez har begge kontraktløb til sommer.

Og de to store stjerner de senere år for Wengers mandskab ser ud til at forlade London-klubben på en fri transfer til en anden klub. Mediet erfarer, at det gode gamle engelske udtryk ”Almost Done” kan sættes på handlen.

LÆS OGSÅ: Real Madrid klar til at byde stort på PSG-stjerne

Altså er det meget avancerede forhandlinger, der foregår mellem Fekir og Arsenal. Den 24-årige offensivprofil forventes, at skifte til Arsenal i en af de kommende transfervinduer. Angiveligt vil Arsenal acceptere bud i januars vindue på Sanchez og Özil helt ned på en pris omkring 30 millioner engelske pund.

Der skal hentes de sidste penge ud af de to stjerner, hvilket skal overføres til den franske klub, Arsenals angriber Alexandre Lacazette også kom til fra i sidste sommers transfervindue. Dog en større pris end angriberen kostede Arsenal.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Real Madrid har budt på dansk landsholdsstjerne

Photo by Clive Rose/Getty Images

Ifølge Starsport kan Fekir koste op mod 60 millioner pund. Altså næsten 8 millioner end Lacazette kostede tilbage sidste sommer fra Lyon her angiveligt en pris på 52 millioner engelske pund. Fekirs kontrakt strækker sig til sommeren 2020, hvorfor der ikke er noget der indikerer på, at Arsenal slipper billigt.

Arsenal kan genforene Fekir og Lacazette, der dannede en glimrende offensivduo i deres tid hos Lyon i den franske liga. 24-årige Fekir er dog klar til skiftet væk til større klubber og ligaer, hvilket Arsenal og Premier League må siges at være.

LÆS OGSÅ: Gigant-klub med vanvidsbudget klar: Bud på Neymar?