FC Bayern München er efter fyringen af Carlo Ancelotti og ansættelsen af Jupp Heynckes endelig kommet tilbage på rette spor.

MUNICH, GERMANY – MARCH 11: Philipp Lahm, Douglas Costa and Thiago (L-R) of FC Bayern Muenchen chat during the Bundesliga match between Bayern Muenchen and Eintracht Frankfurt at Allianz Arena on March 11, 2017 in Munich, Germany. (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

Men nu er der kommet et rids i lakken for den sydtyske fodboldgigant.

Thiago Alcantara må nemlig se til fra sidelinjen i det næste lange stykke tid.

Onsdag aften vandt Bayern München en kneben 2-1 sejr over RSC Anderlecht i Champions League. Det skete på mål af Robert Lewandowski og Corentin Tolisso.

Sejren viste sig dog at blive en dyr en af slagsen for Bayerns spanske midtbanespiller Thiago Alcantara, der måtte lade sig udskifte i det 44. minut som følge af en skade.

Nu bekræfte den tyske klub på deres hjemmeside, at Thiago højst sandsynligt er ude i længere tid. Det skriver nyhedsbureauet, Reuters.

Brøndby-stjerne afslører: De fem bedste spillere i verden

Træner Jupp Heynckes regner med at skulle undvære Thiago i lang tid som følge af en alvorlig muskelskade i lårregionen. Klubben melder dog intet ud i forhold til hvor lang tid de regner med, at Thiago er ude.

Med sejren på 2-1 over belgiske Anderlecht sikrede Bayern sig kvalifikation til forårets knockout-runder i Champions League.

Lampard er sikker i sin sag: Chelsea har brug for endnu en angriber – og han skal købes i januar

Bayern er for alvor kommet i gang i den tyske Bundesliga. Således fører man suverænt den bedste tyske fodboldrække med 29 point ud af 36 mulige efter 12 runder.

Den 28. september i år valgte klubben at sige farvel til Carlo Ancelotti efter et 3-0 nederlag på udebane til Paris Saint Germain.

Efter flotte præstationer: Danmark rykker mange pladser frem i verden