Det bliver et kendt ansigt i og omkring Everton, der skal stå i spidsen for klubben efter fyringen af Ronald Koeman. David Unsworth, der som aktivt spillede 314 kampe for The Toffees er nemlig ny manager for klubben. Han er dog ansat på en midlertidig basis.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Det bliver en mand, der kender Everton ganske godt, som overtager ansvaret for førsteholdet, efter klubben i går fyrede Ronald Koeman. David Unsworth spillede ad to omgange 314 kampe for The Toffees og har siden 2013 været først assistent og siden chef for klubbens ungdomsakademi. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Første gang Unsworth optrådte for klubben skete i perioden 1992-1997, mens han hurtigt var at finde i Everton igen. Han kom nemlig tilbage i 1998, og blev i klubben indtil 2004.

Unsworth gik som aktiv under øgenavnet Rhino, der på engelsk er en forkortelse for næsehorn på grund af sin fysiske spillestil. Det er anden gang, han bliver indsat som midlertidig manager.

Læs også: Arbejdsløs Nadim i resten af 2017: Det skal hun bruge tiden på

Første gang skete det, da Roberto Martinez blev fyret i foråret 2016. Unsworth stod i spidsen for Everton i sæsonens sidste kamp, og den blev vundet med 3-0 over Norwich.

Han skal stå i spidsen for Everton allerede i morgen, hvor man skal på besøg på Stamford Bridge i Carabao Cuppen. Flere engelske medier skriver, at han formentlig bliver siddende på posten til landskampspausen i midten af november.

Læs også: Afsløring: Derfor sparede Wieghorst vigtig AaB-spiller

Det betyder, at Unsworth skal agere cheftræner for klubben i fire kampe, som udover Chelsea i morgendagens kamp, er mod Leicester, Lyon og Watford.

Unsworth er en respekteret medarbejder på Goodison Park på grund af sit dedikerede arbejde med klubbens unge. Flere medier spekulerer i, at han kan få jobbet på permanent basis, hvis holdet leverer tilfredsstillende.

Læs også: Pengeregn: Sådan fordeles tv-pengene i Superligaen