Så sent som igår blev Manchester United sat i forbindelse med et målmandsskifte med Tottenhams målmand, men stadig med i tvivl i stemmen, grundet usikkerheder omkring David De Gea’s fremtid i Manchester United. Nu, blot få timer efter denne udmelding, skriver de spanske aviser, at aftalen mellem Manchester United og Real Madrid skulle være i hus! Først kom det frem, at David De Gea havde takket pænt nej tak til at forlænge sin kontrakt med den engelske klub, som udløber i slutningen af næste sæson. Nu er alle spanske aviser enig i, at kontraktforhandlingerne mellem Manchester United og Real Madrid er på vej ind i en afsluttende fase. På forhandlingsbordet ligger der på nuværende et tilbud om 18,3 millioner pund og dertil ekstra 3,6 millioner pund i bonus for hente målmanden hjem til sine nationale rødder.

Manchester United Kigger på Chelsea’s Petr Cech! 

Med den 24 årig målmands exit til den spanske liga står Manchester United med en udfordring i den bagerste ende af banen. Denne plads kunne bliver dækket af en af fodboldens måske mest erfarne målmænd på nuværende tidspunkt – nemlig Petr Cech fra Chelsea.
Jose Mourinho har erkendt, at Petr Cech kigger efter nye udfordringer efter hele 10 år gode år i Chelsea. Med disse mange år i klubben har Jose Mourinho meget stor respekt for den tjekkiske målmand og mener derfor, at beslutningen er helt op til ham. Dog ligger Mourinho ikke skjul på, at han gerne vil beholde topmålmanden:

Jeg har den samme respekt for Petr, som allerede i klubben også har. Men mit svar angående hans mulig exit ville være “No way”. Men hvis hans svar er anderleds, vil jeg acceperet det” udtaler Mourinho til BT Sport.
Tidligere har Mourinho at gerne vil sælge Petr Cech til to af hans største rivaler i den engelske liga, nemlgi Arsenal og Manchester United, men kravet er et bytte for en af deres spiller. Hertil udtaler Mourinho:

For en hver af de klubber der er interesseret i Petr, kan jeg finde en spiller som jeg også er interesseret i.
Med dette sagt, har Manchester United formentlig givet sit bud på Petr Cech, da Mourinho udtaler at mere end én klub har vist sin interesse for målmanden, samtid med, at han tidligere har udtalt, at kun Arsenal og Manchester United har hans tillades til at få Petr Cech!
Om det bliver Arsenal eller United der løber med Cech vil måske vise sig i løbet af den næste uges tid!

Læs også: Målmand om skifte til Manchester United: Det vil ske naturligt

Læs også: Manchester United vil sprænge banken og hente tre stjernespillere