Manchester United er en langt større klub end Tottenham. Klubbens mange titler og evige deltagelse i Champions League, med undtagelse af denne sæson, bekræfter denne påstand. United tjener cirka 4.400.000.000 kroner om året, mens Tottenham ligger på 1.800.000.000 kroner årligt. Derudover er Manchester United den klub i England, der udbetaler flest penge i løn om året. Her ligger Tottenham helt uden for top fire, men på trods af disse væsentlige forskelle er de to klubber placeret lige efter hinanden i Premier League-tabellen. Nu ser United ud til at hapse en af Tottenhams spillere i en handel, som man umiddelbart skulle tro, at Tottenham ikke ville gå med til. Dette er dog irrelevant for, hvis David De Gea forlader den røde del af Manchester, kan og vil United helt sikkert gå efter en erstatning. Ifølge football365 hedder denne erstatning Hugo Lloris og en Lloris-udtalelse taler for et skifte.

Læs også: Zlatan: Ødegaard skal blive en mand og give slip på hans far

Det sker naturligt

Lloris kom til Tottenham i 2012 efter at have været fire år hos traditionsrige Lyon i franske Ligue 1. Han byttede en tilværelse, hvor Lyon hver eneste sæson gik efter førstepladsen ud, med en situation i Tottenham, hvor klubben kæmper for europæisk deltagelse. Et skifte som også undrede de fleste fodboldeksperter rundt om i verden. Og måske er det så på tide for franskmanden er rykke videre op i fødekæden. Han har i hvert fald bevist sit værd i London-klubben, med fremragende redninger og sikre indgreb. Han regnes af mange som værende blandt Premier Leagues top tre målmænd.

“Hvis tingene skal ske, så vil de ske naturligt”.

“For øjeblikket er der en målmand på United-holdet og jeg er opmærksom på hans situation,”  “Du er nødt til at bevare roen.” Ifølge football365 kan disse citater, med en grov oversættelse, lyde sådan her: Hvis De Gea skifter, skifter jeg til Manchester United.

Læs også: FIFA Skandale: Rusland og Qatar kan miste VM!